Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč monitor in TV
Pomoč monitor in TV
Janez ::
Sm instalirov XP je ,zdaj se mi pa spreminja barva na monitorju.Ob vsakokratnem zagonu je monitor bel nekaj kasneje temen in to se menja in pojavja kakšne 1/2 ure potem se stvar normalizira.Grafična kartica je 3dfx Voodo 3 - 3000 TV ,procesor Intel celeron 500MHz in 256 RAM-a..Probal sem že z novimi gonilniki vendar je stvar enaka.Al pa mam napačne draiverje??Osvežitev monitorja mam nastavljeno na 60Hz 960x720.
V WIN ME mi je stvar delala brez problemov.Ampak XPji so tok fajn stabiln ,da neb rad ponovno formatirov.
Drug problem je ,da nikakor ne morem namestit TV ja od firme AVER MEDIA.Prav ,da je napačen software.Sm potegnu novga za XPje vendar se stvar ne zalaufa.
K nism strokovnjak na področju računalništva bi prosu če mi nekdo lahko to obširneje obrazloži.Bi mu bil zelo hvaležen.
LP
V WIN ME mi je stvar delala brez problemov.Ampak XPji so tok fajn stabiln ,da neb rad ponovno formatirov.
Drug problem je ,da nikakor ne morem namestit TV ja od firme AVER MEDIA.Prav ,da je napačen software.Sm potegnu novga za XPje vendar se stvar ne zalaufa.
K nism strokovnjak na področju računalništva bi prosu če mi nekdo lahko to obširneje obrazloži.Bi mu bil zelo hvaležen.
LP
PhotoBlaz ::
Uuuuuffff TV-kartice pa XP-ji,.....to ti bo pa cajta pobral,....to se mors sam zajebavat, pa probavat miljardo razlicnih drajverjev,.....
Mam sam enake probleme!
cAu, MOdel
Mam sam enake probleme!
cAu, MOdel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer za netbooke ne bo uporabil Androida (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 10946 (8352) | PrimozR |
» | Nov sistem, v večini novih iger črna slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1449 (1142) | barakus |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11708 (8788) | ripmork |
» | Problem z gf 4Oddelek: Strojna oprema | 941 (745) | BrainLess |
» | Težave z windowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 819 (697) | AngelOfDeath |