Forum » Omrežja in internet » Pomoč internet povezava
Pomoč internet povezava
Laki_ laik ::
Imam problem in sicer zadnjih nekaj dni se mi pojavlja da mi internetna povezava gre od hitrosti 490 kb/s (kar je normalno ker imam linijo 4mb)pa vse do 0 kb/s(se pravi linija pade).Zdaj moja ugotovitev je da ni kriva sama povezava ampak izgleda da je router(na internet sem povezan brezžično preko linksys routerja)kajti če sem povezan direk z kablom je vse v redu ko sem pa z routerjem se mi dogajajo omenjene stvari.Prosim če mi poveste kaj bi lahko bilo oziroma kaj bi lahko nastavil da bi normalno delovalo.
Zdaj pa da napišem podatke povezava je 4096/512 kbit/s,router je linksys WRT54GL naložen imam DD WRT v23 SP2.
Za bilo kako pomoč bom izredno hvaležen.
Zdaj pa da napišem podatke povezava je 4096/512 kbit/s,router je linksys WRT54GL naložen imam DD WRT v23 SP2.
Za bilo kako pomoč bom izredno hvaležen.
jan01 ::
Kaj pa če bi posnel najnovejšo verzijo firmwara s odpravljenimi bugi? Prirporočam da sprobaš odličen tomato firmware (ne pozabi po uspešnem flashanju narediti hard reset!)
Laki_ laik ::
jan01 hvala za odgovor ampak do sedaj je bilo vse v redu in ni bilo problema z to verzijo firware-a.Problemi so se pojavili pred kratkim,mogoče je tudi da po tem ko sem brezžično priklopil še drugi pc.
Ali je mogoče potrebno še kake druge nastavitve glede na to da sta sedaj povezana 2 pc-ja do sedaj pa je bil le 1.
Ali je mogoče potrebno še kake druge nastavitve glede na to da sta sedaj povezana 2 pc-ja do sedaj pa je bil le 1.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | daljši doseg wifi signalaOddelek: Omrežja in internet | 6714 (5027) | maremare |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18811 (11748) | Hayabusa |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7198 (6029) | krop |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23021 (13848) | umexteacher |
» | Povezava je vzpostavljena, internet(brskanje) ne dela...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4378 (4157) | ankow |