Forum » Kaj kupiti » Wireless Router
Wireless Router
WODAK ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kateri router naj kupim. Želel bi si, da router podpira pa naslednje zahteve:
- povezovanje 2 ali več računalnikov (telefonov) (v 1 hiši)
- možnost, da bi gor lahko nastavil dl-anje torrentov, ftp strežnik na usb ključek ali kakšno memory kartico (če je to sploh mogoče)
Kolkor sem gledal po forumih pravijo, da je primeren tale Asus . Zanima pa me ali si moraš potem takem tudi naštimavat kašen poseben firmware itd.?
Hvala za vaše komentarje!
Zanima me, kateri router naj kupim. Želel bi si, da router podpira pa naslednje zahteve:
- povezovanje 2 ali več računalnikov (telefonov) (v 1 hiši)
- možnost, da bi gor lahko nastavil dl-anje torrentov, ftp strežnik na usb ključek ali kakšno memory kartico (če je to sploh mogoče)
Kolkor sem gledal po forumih pravijo, da je primeren tale Asus . Zanima pa me ali si moraš potem takem tudi naštimavat kašen poseben firmware itd.?
Hvala za vaše komentarje!
huh? :)
blackbfm ::
Dvomim da taka mala plastik fantastik škatlica zmore "hendlat" torrente in podobno. Verjetno deluje bolj tako za silo. Ravno tok da te nategnejo in kupiš
jan01 ::
Če že misliš kaj takega, vzami asus wl-500W(ne pa tistega zastarelega!)
Ne misli, pa da bo postopek, da boš lahko sploh začel loadati prvi torrent le windowsov klik klik!
Ne misli, pa da bo postopek, da boš lahko sploh začel loadati prvi torrent le windowsov klik klik!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83537 (15298) | brez-imenko |
» | varnostna nastavitev WLANaOddelek: Omrežja in internet | 1312 (1099) | Spajky |
» | Kateri brezžični router DHCP + Optika + T-2Oddelek: Omrežja in internet | 2773 (2503) | SasoS |
» | Router ASUS WL-500WOddelek: Omrežja in internet | 2496 (1729) | telexdell |
» | nakup WLAN routerjaOddelek: Kaj kupiti | 3035 (2144) | BCSman |