Forum » Programska oprema » FreeBSD - Katerega?
FreeBSD - Katerega?
pivmik ::
Odločil sem se da bom downoadal FreeBSD, dobil sem slovenski FTP mirror:
ftp://ftp.si.freebsd.org/pub/FreeBSD/
sedaj pa me zanima kaj morem tu downloadat(imam ADSL, ne se bat), v FTPju je dosti verzij in še imajo po več datotek, povejte mi prosim katere datoteke morem downloadat,(in katero verzijo mi najbolj priporočate)
A bi blo v redu če downloadam vse datoteke(razen 4.4-mini.iso) v direktoriju:
FreeBSD/ISO-IMAGES-i386/4.4/
?
ftp://ftp.si.freebsd.org/pub/FreeBSD/
sedaj pa me zanima kaj morem tu downloadat(imam ADSL, ne se bat), v FTPju je dosti verzij in še imajo po več datotek, povejte mi prosim katere datoteke morem downloadat,(in katero verzijo mi najbolj priporočate)
A bi blo v redu če downloadam vse datoteke(razen 4.4-mini.iso) v direktoriju:
FreeBSD/ISO-IMAGES-i386/4.4/
?
LP, Gregor GRE^
Ales ::
Bi blo v redu... s tem, da je najnovejša stabilna verzija 4.5, izid 4.6 pa se bo zgodil te dni. Jaz bi ti svetoval, da kak dan še počakaš in si potem dobiš 4.6.
Če si slučajno iz Ljubljane, se lahko tudi oglasiš po cd-je od 4.4. Jaz jih ne rabim več...
lp, Aleš
Če si slučajno iz Ljubljane, se lahko tudi oglasiš po cd-je od 4.4. Jaz jih ne rabim več...
lp, Aleš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kratek uvod v FreeBSD (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Operacijski sistemi | 66022 (29760) | Prospekt |
⊘ | FreeBSD z ADSL kot domači routerOddelek: Operacijski sistemi | 2333 (2234) | moj_nick |
» | PearPC 0.3.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2710 (2710) | Paramedic |
» | Operacijski sistemi[splosne izkusnje] (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6511 (5405) | LordWorm |
» | FreeBSD 4.4Oddelek: Operacijski sistemi | 1186 (1058) | Gh0st |