Forum » Pomoč in nasveti » Kako prenesti Blog (wordpress) na zakupljeno domeno z gostovanjem
Kako prenesti Blog (wordpress) na zakupljeno domeno z gostovanjem
dare123 ::
Zadeva je taka:
zakupil sem domeno ter domovanje, sedaj moram pa samo prenesti Blog na Wordpressu ( http://barmacek.wordpress.com/ ) na zakupljeno domeno...
Prosim za pomoč.
Dare
zakupil sem domeno ter domovanje, sedaj moram pa samo prenesti Blog na Wordpressu ( http://barmacek.wordpress.com/ ) na zakupljeno domeno...
Prosim za pomoč.
Dare
- spremenil: dare123 ()
jamiroq ::
mapiranje wordpressovega bloga na domeno stane: glede na ta clanek je $10/leto (blogger ima ta feature recimo zastonj). druga moznost je, da namestis wordpress na zakupljen streznik - glej wordpress.org za download in navodila. za kaksno bolj natancno pomoc bos moral napisati kaj vec informacij.
edit: tpyo
edit: tpyo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jamiroq ()
Tody ::
Če ti wordpress.com omogoče izvoz podatkov, se ti najbolj splača še strežnik najet pa potem zadevo uvozit tja. Ali pač plačati 10$ na leto kar je enako 0, pri strežniku maš vseeno malce večji strošek ampak je večji užitek brskat po njem :D
blackbfm ::
Tody, ja najbol da še cel cluster serverjev vzame no Saj ima gostovanje kolikor jaz razumem.
Tody ::
Hotu sem rečt da če želi se malce igrat in izobraževat :D Pa vidim da ma blog samo za reklamo tko da vrjetno lažje plačat 10 USD
dare123 ::
Domena pa gostovanje je že zakupljeno, oboje.
Zanima me samo, kako je najenostavneje spravit to na željen naslov.
Zanima me samo, kako je najenostavneje spravit to na željen naslov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena + Wordpress BlogOddelek: Izdelava spletišč | 4469 (1574) | scipascapa |
» | gdpr pri brezplačnem wordpress.com blogu in na preprosti joomla-straniOddelek: Izdelava spletišč | 2497 (1990) | darkcoffee |
» | Kateri web hosting za blog?Oddelek: Izdelava spletišč | 2111 (1590) | garg |
» | Pisanje blogaOddelek: Loža | 2915 (2600) | techfreak :) |
» | Mesto za blogOddelek: Loža | 3082 (2523) | dronyx |