Forum » Pomoč in nasveti » Problem z naslovi v Movie Makerju - nujno!
Problem z naslovi v Movie Makerju - nujno!
Chang ::
Pozdravljeni!
imam problem z dodajanjem naslovov v Windows movie makerju. V bistvu jih sploh ne morem dodati, prav tako tudi ne posebnih učinkov. Ko kliknem "dodaj naslov" in ga napišem, se v desnem ekrančku nič ne pojavi oz. je cel siv... Našel sem forum, kjer o tej težavi debatirajo, vendar sem laik in mi je bolj malo jasno:
http://www.windowsmoviemakers.net/Forum...
Probal sem tiste bolj enostavne rešitve, ki so jih predlagali, vendar ne delujejo...
Ima kdo mogoče kakšno podobno izkušnjo oz. rešitev in nasvet?
Movie maker nujno potrebujem zaradi narave svojega dela - in samo za rezanje posnetkov in dodajanje naslovov in glede tega se mi zdi bolj enostaven kot Pinnacle...
Lp, Chang
imam problem z dodajanjem naslovov v Windows movie makerju. V bistvu jih sploh ne morem dodati, prav tako tudi ne posebnih učinkov. Ko kliknem "dodaj naslov" in ga napišem, se v desnem ekrančku nič ne pojavi oz. je cel siv... Našel sem forum, kjer o tej težavi debatirajo, vendar sem laik in mi je bolj malo jasno:
http://www.windowsmoviemakers.net/Forum...
Probal sem tiste bolj enostavne rešitve, ki so jih predlagali, vendar ne delujejo...
Ima kdo mogoče kakšno podobno izkušnjo oz. rešitev in nasvet?
Movie maker nujno potrebujem zaradi narave svojega dela - in samo za rezanje posnetkov in dodajanje naslovov in glede tega se mi zdi bolj enostaven kot Pinnacle...
Lp, Chang
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za obdelavo videaOddelek: Pomoč in nasveti | 1600 (1388) | FPSGamer |
» | Kateri video software?Oddelek: Programska oprema | 1099 (1028) | dzinks63 |
» | program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 2971 (2725) | vice boy |
» | Program za obdelavo fotografij!Oddelek: Programska oprema | 5295 (4866) | ;-) |
» | Program za urejanje videaOddelek: Programska oprema | 2488 (2395) | Vlady |