» »

Kateri Ink-jet A4 tiskalnik

Kateri Ink-jet A4 tiskalnik

MELITA ::

Kupujem Ink-jet A4 tiskalnik. Zanima me kaj mi priporočate v razredu do cca 30-40 ksit.
Kje na netu so kakšni testi printerjev.

zvitorepec ::

Pred 2 mesecema sem nabavil hp 960 in moram rect, da je res hiter in ima zelo lep izpis pa se opticni senzor za prepoznavo kvalitete papirja ima. Prav tako ni tezav z masenjem glav kartus, ker z novo kartuso dobis tudi novo glavo - edina pomankljivost tega je nekaj visja cena kartus. V Essediju stane okrog 160 EUR, pri nas pa okrog 45-50 kSIT. Malo cenejsi je hp 940 (35 kSIT) z enako kvaliteto izpisa, je pa pocasnejsi in nima opticnega senzorja.
HOWGH!

spacejam ::

Lexmark 100% vzami ker bos zadovoljna. cena pa je mala ze enaga Z23 dobis za 10K SIt in je vredu za amatersko rabo!
Space-jam Team & Co.

Alec999 ::

Jst sm si kupil Z33 za 14500 sit + 700 sit USB kabl .. hehe me je presentl k sm ugotovu da ni prilozen :D Morm pa rect, da sm s tiskalnikom zadovoljen .. na zacetku me je sicer mal hecala crna kartusa sam zdej je super. Je pa tko, da ce tiskalnik neki casa ne printa .. je pol prva stran k jo sprintas mal slabsa sam pol so naslednje spet ok.

Overall je tiskalnik poceni in hitr. Se posebej v Economic nacinu :8)

lp,
Alec999

nodes ::

Lexmark je dober tiskalnik, sam kartuše so predrage.

Dusko ::

Ja res da so lexmarki hp-ji recimo poceni in predvsem se zdi folku da če s kartušo menjaš istočasno še glavo.Da je to edini pravi nakup.Ampak nihče ne pomisli da je tehnika tako napredovala,da tudi recimo pri canon-u,epson-u ,kjer menjuješ samo črnilo.Da je tehnika tako napredovala ,da se skoraj ni za bat ,da bi glava crknila če vsaki teden vsaj en list sprintaš. Res je da das pač malo več za tiskalnik ampak vseeno pristajam na canon.Sam imam Canon s500 z ločenimi barvami črna kartuša zdrži 390 barvne pa vsaka 320.Ne me zdaj držat za besedo če sem dal narobe podatke ampak finta je v tem ,da vse 4 barve stanejo pri tem tiskalniku 10.000 samo črna 3.200
Tiskalnik pa pride nekje okoli 45.000.PAč če pogledaš da bo čez eno leto tehnologija takonapredovala ,da se bo izboljšal izpis in hitrost tiska.Pač pol daš pri hp recimo dvakrat po 10.000 za kartuši za taki dnar oprostite dobim že novi tiskalnik s kartušami.
Čez leto dni so pri hp-ju kartuše več vredne od samega tikalnika da o kvaliteti izpisa ne govorimo.
Pa ne mi zdaj rečt ,da obstajajo različni seti pri s katerimi napolniš kartuše od hp-ja.Sam sem mel tudi to ,ker predno sem kupil canona sem mel hp690c sem kupil set za polnjenje črne in barven glave in pol pri črni ni blo problema malo sem bil črn ampak ni blo panike. Zaradi tehnike polnjenja sem mogo barvno kartušo odlomit in pol sem to vse napolnil in seveda pol to ne morš tak hermetično zapret sem kartušo celo zalil s tekočo plastiko.Ampak vseeno rumene barve več ni hotel printat.Mogoče sem res eden redkih ,ki ne zna polnit kartuš.Ampak vseeno nikoli več hp.Ker printam itak vsaki teden po 20 30 strani.

nodes ::

Vsak tiskalnik za osnovni tisk je danes dovolj dobewr. Poglavitno vprašanje, je kaj (tiskaš čno, barvno, mešano...) in koliko tiskaš.
Za manj kot en list na dan, je danes morda najboljši nakup Epson 20. Do deset listov na dan, prejšnje navedbe, če so podatki o ceni kartuš res taki. Najnaprednejši tiskalnik v ceni 30.000 Sit verjetno trenutno Sharp, sam za originalne kartuše, kje dobit in ceno ne vem. Nad deset listov na dan je že cenejši laserc.

Lahko počakaš do božiča in kupiš tiskalnik, ki za tisk ne bo potreboval barve. :D

AngelOfDeath ::

kot je že rekel nodes si boš morala odgovoriti zakaj ga rabiš :)

Vendar mislim da so še vedno najboljši HP-ji :)

Dusko ::

ja hp za navadnega domačega uporabnika. Drugače je pa v mojem primeru ko pač tiskalnik uporabljamo za potrebe našega podjeta. In zato se pa hp ne splača. so bojši epson canon ker so kartuše cenejše.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7430155 (19425) bobby
»

Kartuše...količina črnila...kje kupiti...

Oddelek: Kaj kupiti
394441 (3799) Brane2
»

HPjevi inkjeti so crap...

Oddelek: Strojna oprema
392711 (2094) Brane2
»

Tiskalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
282915 (2591) Alexius Heristalski
»

Cheap-Ass tiskalnik

Oddelek: Kaj kupiti
433816 (3240) TheJack

Več podobnih tem