» »

Slovenija vs Spanija

Slovenija vs Spanija

Binji ::

Ze kasni komentarji? Men je zou ker je Slovenija popustila ker bi lahko komot drzali 0:0 al pa ze dali ksn gol.
Se zmerej pa upam na najboljse!!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

blank3_ ::

Ma sej je blo kr vprasanje casa... zadnjih 15 min kr nobenga ni blo v obrambi vidt, in so Spanci brez problemov skoznje driblali, ker je bla zmeda^2. Skoda.

Sej bodo zdele, upejmo...:)
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: blank3_ ()

Tomi ::

Tako pa že dolgo nisem bil jezen...
Lahko rečem samo eno, sodnik je kreten;(
metrodusa.blogspot.com

Dami ::

BEDA!! Naj mi en pove zakaj je Fifa fair play, če pa so sudje podkupleni do konca! Naj gre on mohamed nekam v 3PM. Mamu jim! ;(( ;(( ;(
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dami ()

Matek ::

Če bom kdaj predsednik FIFA-e, bom uvedel pravilo, da se pri dosojenih enajstmetrovkah gleda na posnetek.

SUDJA PEDERE!!!!

Če blo prav, bi zmagali mi, 3:2, ker nam je 2 enajstmetrovki zasodu (Cime in Mile), njim pa eno preveč.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

frudi ::

;( ;(( :( :'(
preklet ku*** zaf**** sodniški... krneki... mislim, naj ga vstreli nekdo! kreten!

[konec izpada jeze]
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

zile ::

FAIR PLAY my a$$. Ste gledal Francijo:Senegal.;(( Keri kreteni od sodnikov, barabe. Sta pa Cimerotič pa Ačimovič dobr odigrala dvojno podajo, BRAVO.

WolfmanJack ::

Škoda, ampak nisem razočaran, ker vem da se s Španci itak ne moremo meriti. Zdaj je treba pozabit tekmo (in sodnika;( ) ter se osredotočit na naslednje tekme. Mamo še vse šanse, z RSA in Paragvajem smo enakovredni !

Dalmatinc ::

Bolši!

Matek ::

Dobro da je blo 2:2 JAR:PAR, tak da mamo vse možnosti naprej prit.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Binji ::

Prokleti sudja, kaj je blo treba ga mami izvalt!!! Unim 11-metrovko ku se ga je lih tknu, nasga je pa unu zrusu, sudja pa njemu karton za "pretvarjanje".
JAO!!!!!!!! Kdu gre en atentat narest??

Konc posta, je lih potres pr nas
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

cekr ::

Bodite malo objektivni !

Sicer nisem gledal tekme, vem pa, da se stalno pojavlja isti problem, žogobrcarji imajo premalo treninga, kar se vidi vedno na koncu. En mesec treninga nič ne pomaga, če tipi prej spijo.

Ne bi pa bilo nič škode, če zgubijo še drugi dve tekmi, da se že enkrat neha s vbijanjem v glave ljudi, ki jih v normalnem življenju ta paša na travi prav nič ne zanima.

Se poravičujem, če sem koga prizadel, samo kar je preveč, je preveč.

Binji ::

Kdu ti pa kej vsiljuje? Sam ce bi gledou tekmo bi se strinjal. Komentator je ze tulu 11-metrovka pol pa da nasmu rumen karton.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Tr0n ::

Heh, luxus ja. Mah, dobro so nasi igrali, ni kaj.

Dami ::

Če bi gledal tekmo bi vidu da so naši dobro igral. Se pa vidi da so španci pussy in so se zasigural s podkupovanjem. Sej prav, kr drgač bi jih premagal prasce.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

migič ::

Aaaaaaa:'( !
Susija vse zajebal! Že ko sm vidu da bo Maročan sodu sm znal kulk je ura!> Ma pička mu.
Naši so kr dobro špilali, res da so v prvem mal srali sm so se odlično pobrali! Višek so doživeli s z golom Cimeta, z enajstmetovko pa dno!>> če je ne bi bilo bi meli španci kr velke probleme še 10min zdržat!
Drgač je pa FIFA za en kurac! Samo podkupovanje in nepravičnost!;((
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

Cosmo ::

Ma sej je sodnik hudo zajebal samo Katanec pa tud da more bit tak hudo trmast z nasim sanjskim napadalskim parom Rudonja - Osterc. En je bol nerodn od drugega (dobro Osterc niti ne tolko, samo kaj ko nic ne naredi..).
Cime bi mogel ze prvi polcas spilat, Karic, Galic sta v hudo slabi formi, ...

Sicer pa po tekmi s(m)o vsi pametni :D
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

SkIDiver ::

Sodnik je goljufal je sodil krivično kot po moje ni še nikol in še dolgo ne bo tako.

Kar se tiče pa igre je pa prov, da so naši dubl prva dva gola. Saj ne da jim privoščim sam sta čist zaslužena na račun mevžaste obrambe pri naših. Cimerotič pa je pokazu, da je bil vreden zamenjave. Naredil bi lahko še več če bi se zganu še kdo drug. Kot je reku komemntator. Sam ne more igrat med izkušenimi španskimi obrabnimi igralci.

WolfmanJack ::

cekr je jezn, ker je bil fuzbal na POP namesto telenovele :D :D

IceIceBaby ::

nisem profi za nogomet. Ampak vem da se 11metrovka dosodi ce je dovolj hud prekrsek v kazenskem prostoru, zato mi ni jasno kako je un papak marocanski lahko dosodil tisti penal.

Sicer je pa tukaj nacionalni interes. Ko bi vi vedi kolk maroskega hasisa se v spanijo proda :)

Cekr, ti pa ne komentiraj ce nisi gledal tekme. Kako lahk sploh tako izjavis. "sej nisem gledal tekme, sam nasi so itak za 1 kurc".

Dami ::

Pa tud taki se najdejo -> link
Še en k kr neke brezveze ven meče.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

billy ::

Khm...dobro je bilo, mislim, da smo lahko optimisticno razpolozeni za naslednji dve tekmi. S tem pa da je bil sanjski napad v igri je pa sreć samo malce demotiviral spansko obramdo, da so bili v drugem polcasu cisto pokorni navezi cime - aco. PA dobro, da nista igrala celo tekmo. Kaj ce bi staknila kaksni poskodbi. Me je pa danes malce razocaral zaho. Zelo dosti netocni in slabih podaj je izvedel, tudi taksnih na "5 metrov". Cudno.

DrSergioDJ ::

Tekme nism gledal (ker sem bil z Slainom v Koloseju -> Blade 2 -> Joker zrebanje pac), ampak sem bral ttx pa forume..in moj komentar? No comment...sodnik ni vreden, da bi ga zmerju..;((
...

para-site ::

Naši so igrali odlično. Sudja pa je res zajebal, če bi bil pravičen bi mogoče bilo 2:2. Špancem sploh ne bi smel dat penala(nimam pojma kje ga je vidu), našim pa bi blo pravično, če bi ga dal enkrat, glede na to, da sta bla oba faula na meji za penal.
Nekdo je omenil atentat na sodnika.... se kar strinjam, izvest čimprej. Ta kurčev sudja (to bojo razumeli le primorci ob IT meji) je marocchino di merda.;((

OldSkul ::

Mene je presenetila izjava Katanca po koncu tekme.
Govoril je v tem smislu da ga ni kaj preveč ganilo ko ga je sudja po igrišču sral.
Ma jaz bi tega sudjota tolk nadrl iz vseh strani pa še porcijo poštenih na gobec bi mu dal!:D

DavidJ ::

1:3 za Maroko
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

perci ::

Katanec je profesionalec in sodniških odločitev ne komentira, kar je tudi edino prav in edino konstruktivno deluje na team. Vsi komentarji s Katančeve strani na to temo, bi bili popolnoma odveč. Rezultat se zaradi tega ne bi spremenil, naših igralcev pa to prav gotovo ne bi spodbudilo k še bolj motivirani igri proti JAR in Paragvaju.

Za to smo pa mi tukaj, da takšne odločitve pokomentiramo (beri pobruhamo). Sam sem gledal tekmo v Tivoliju in morali bi videti veselje , ki nas je prevzelo, ko so zrušli Cimeta. Vsi smo se objemali in se drli na ves glas in šele potem, ko je sodnik pokazal karton je cel Tivoli utihnil. Sploh nismo mogli verjet in sploh noben ni nič rekel, ker smo bili preveč šokirani. Še eni španci so v Tivoliju z nami gledal tekmo in so nam iz srca zaželeli, da bi zmagala Slovenija. Jst sem rabu enih pet minut, da sem k seb pršu, en model zraven mene pa tok, da ni jokal. Naša penala sta bila po mojem mnenju očitna, pri dosojenem pa je bilo več kot očitno, da je naš izbil čisto žogo in se španca še dotaknil ni.Tolk o tem.
Sicer pa se ni pametno preveč sekirati glede tega, ker FIFA pač odloča kdo bo šel in kdo ne bo šel naprej. Tko pač je. Tudi meni ni všeč, ampak boriti se proti FIFI, bi pomenilo opletati s tičem po koprivah. Sicer pa: tudi penal na tekmi Paragvaj-JAR je bil iz trte zvit, pa nihče še pisnil ni.
Mah kurc, upam da bo na drugih tekmah bolje.

Senitel ::

Za te sodnike bi moral obvezno uvest obvezne okulistične preglede :\... Upam, da ga en zveže na stol pa mu ene parkrat predvaja tekmo, situacije pred penali pa še ekstra >:D!

andrej ::

cekr: daj ne bluzi ce tekme nisi gledal!

zzyzx: mogoce bi se lahko strinjal s tabo, ampak mislim, da cime nebi mogo celih 90 minut spilat v taksnem tempu. cime je dosti boljsi joker kot jagoda... naloge osterca na tekmi pa tudi niso ble samo napadalne, ampak tudi motit spance pri pripravi napada, kar igralca zelo izcrpa....

sketch ::

Kljub temu, da je maroški sodnik očitno res potreben rektalnega okulističnega pregleda, se prosim vzdžite raznih komentarjev o raztelešenjih itd. Skratka, malo se umirite, prosim.

lp
s.
Adapt and overcome.

spacejam ::

Fantje na kratko: Se razumem v Nogometu in vam povem da so nasi igrali ko kmeti z buco, tako se ne bo slo naprej!
moja nona na vozicku bi se vozla hitreje po igriscu kot so pa nasi tekli.

Treba tect po igriscu ne pa hodit ko stare mame na trznici!

To je moje mnenje!

In se to SPANIJA je samo "ena ekipica" ki po kakovosti igralcev ni pokazala niti 10tino tega kar bi morala res pa je da so igrali toliko kolikor jih je pustila nasa ceta igat!!!

SLO:JAR 2-1
SLO:PAR 1-1
Space-jam Team & Co.

perci ::

spacejam: a si ti siguren, da si isto tekmo gledal? Na tisti, ki sem jo gledal jaz, sem videl, da se naši trudijo na vse moči in veliko pretečejo. Ampak ti se na nogomet spoznaš in verjetno bolje vidiš.

nojus ::

ma fantje so dobri! maročanom pa "glavo dol", bi rekel Srečko

spacejam ::

Perci: jaz sem gledal dobro tekmo in celo zraven mene je nekdo ki je v svoji mladosti treniral nogomet in igral tudi za raprezentanco do 21 let in oba sva bila istega mnenja.
Ce zal nasi vec ko to danes niso mogli pokazat naj si pogledajo posnetek tekme in ti tudi. sen nekaj kar je Katanec reku je vse lepo in prav ni pa hotel povedat da jih bo cela ceta slisala da gorje materi
kaksen igralec je npr: rudonja-glčej ga ko igra: s tako hitrost bi lahko preskakal igralce a kaj naredoi on pride na boku do polovice kazenskega in se vrne nazaj z zogo, to najmanj 10x na tekmo.
Koliko zog je oddal Zahovic? MALO
Koliko zog je prestregel Galic? NIC

Glej tekme natancneje.

pa se nekaj obrambna igra ne prinese do zmage!!!!!!

Navijam pa za nase! Sam ce bodo tako sli naprej bo cudez!

FORZA CIME & MILE

Space-jam Team & Co.

krucymucy ::

Smo pač nižje plasirani kot spanjolci, zato tud sondnik malce tko gleda na SLO ... sicer sem napovedal 2:0 ali 3:0 za spance - vendar so me naši fantje prijetno presenetili saj je bila igra zelo izenačena - tega nisem pricakoval, ker so španci nek jaki fuzbalski narod!

DavidJ ::

> Ne bi pa bilo nič škode, če zgubijo še drugi dve tekmi, da se že enkrat neha s vbijanjem v glave ljudi, ki jih v normalnem življenju ta paša na travi prav nič ne zanima.

tole je napisu cekr in se popolnoma strinjam z njim. sej kr nism mogu verjet, ko sem pol gledu komentarje navijacev, da bo slo premagala spance 3:1 pa ne vem kwa se vse, na koncu pa je blo ravno obratno. nismo razocarani nad porazom, ker "vemo", da bodo premagali JAR in PAR. kaj pa ce ne bodo? bomo pol popluval katanca in naso 23-terico?

mislim, HALO! glejte kwa so nardili novinarji z nami. ce izgubimo naslednji dve tekmi, bo vsak pameten in znal povedat katancu, kaj je blo narobe in kaj prav. b. oblak je ze zdej taksen (ampak najbrz od zavisti, ker je on pri reprezentanci pogoru...). katancu bo enkrat prekipelo in bo sel, tako kot je naredu sgadin enkrat pri olimpiji.

jst bom pa drugo leto pisal esej na maturi o alamutu, da vidim, kako se lahko manipulira z druzbo.

sej lohk gledam fuzbal pa vidim. >:D
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Tomi ::

Realno gledano bi bilo 1:1 najbolj primeren rezultat, vsaj gelde na to, kar so oboji pokazali. Samo na žalost smo majhni, in nas FIFA ne mara. Sodnikov pa tako ali tako ne gre ocenjevati, ker jih je večina pristranskih, samo roko na srce, tudi najbolj pošten sodnik bo v primeru poraza "naših", "pristranski".
metrodusa.blogspot.com

Deanu ::

Po mojem mnenju je žalostno za reprezentanco Šanije, da lahko eno Slovenijo potolče edino s pomočjo sodnika!!

migič ::

Ste gledli komentar Španskega trenerja! Prasec se je hvalu, da jim je končno ratalo premagat 52 letno sušo na SP! Lhk se hvalt na tak način!
Ste gledli včeri zoom!?
So rekli pri TV Štali>> Vremenska napoved:

Da bi Španijo in Maroko zajel TORNADO!!

Originalno, a ne??!!:D
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

BugiMen ::

Ne se tok sekirat. Sm bil pri jasnovidki in poglejte kaj mi je poslala po mailu 8-O
Born to be wild and wild to be born

para-site ::

se strinjam, žalostno, da rabjo pomoč sodnika...

Bx ::

SE ŽE IŠČE !!!

Bx

Chessman ::

Lepo da se išče !
Prav tako najlepša hvala za podporo SLO-TECH, ki že odvčeraj vstrajno briše link do strani kjer je bila ta slika objavljena v originalo.

Kot avtor se sevada počutim zapostavljenega.

Zato prosim če lahko vrnete moj in ostale izbrisane poste tja kjer so bili tudi v originalu.

Sergio ::

Chessman: ne moti me to, da je notri povezava (bralci, njegovo stran najdete na tem naslovu), moti me pa to, da tvojo stran promovirajo tako, da jo linkajo s stavkom "UBI GA". Nekulturno se briše.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

the_unborn ::

Men je pa cist vseen za fuzbal. Zarad mene loh zaserjemo po celi crti.>:D
Just my opinion.

Chessman ::

Se popolnoma strinjam. Glede na to da sem tale link poslal že na veliko naslovov se sicer točno ne spomnik kako je bilo napisano v mojem postu, vendar če se ne motim pri meni ni pisalo to kar si omenil, sem pa danes videl ta post kjer je bilo napisano točno to.

:\

JXS ::

sergio: sory za tist "ubi ga". sam moraš razumet, da me je kar se je zgodilo pač zelo razjezilo8-O lahko bi pa saj cenzuro drugače izvedu in pustil link besede pa zbrisu. sicer je pa sudija en velik

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: JXS ()

dela ::

mater sudja je tak za qrc sodil.Samo pomoje lih ni blo podkupovanja ampak si je sudja mislo: pa daj slovenec (hm, kdo si že?) nea se meči na tla ker itak vsi vemo da so španci bolši pa me bojo pr FIFI čudno gledali če bo Slovenija
zmagala.Katanec pa če že ne obsoja slabega sojenja, bi lahko vsaj od začetka probal s cimetom namesto rudonje, pa zahovič tut pramalo laufa zato bi ga blo treba zamenjat za mileta.Drgač pa je Srečko car.Jaoo zaj pa čakat do osmega na nasledno tekmo...

BlackHole ::

Ja, nič, upam da bo Katanec naredil kake spremembe v prvi postavi. S tem mislim na menjavo Kariča, Galič je tak menda poškodovan, druga pa jaz ne bi spreminjal, ker neke jokerje pa rabimo na klopi.

"SpaceJam" je rekel, da se z obrambno igro ne da zmagat. Prvič, naši niso igrali obrambno, drugič pa, Senegal je zmagal s svetovnimi prvaki z obrambno igro.

Kot kaže bodo letos spet slabi sodniki kreirali rezultate. Včeraj je za očitni prekršek PRECEJ zunaj kazenskega prostora brazilcem dosodil za penal. Naj se gre srat!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19113900 (10006) Dr_M
»

Slovenija:Italija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
744781 (3761) BlackHole
»

Italjani,španci....

Oddelek: Loža
312039 (1502) _Mortal_
»

HONDURAS uničil SLO!

Oddelek: Loža
301540 (978) Klemenn
»

Švica : SLOVENIJA

Oddelek: Loža
322039 (1745) BlackHole

Več podobnih tem