Forum » Programiranje » Rabim pomoč pri javascript
Rabim pomoč pri javascript
b1e2n3i4 ::
Pozdravljeni,
Zanima me če bi mi lahko nekdo pomagal pri sledečem problemu:
Napisal sem neko kodo za izpis koledarja. Če preizkusiš kodo v brskalniku se ti najprej odpre pop-up okno v katerega vpišeš željeno leto in nato še mesec. Nato se ti koledar generira. Sedaj pa bi rabil da bi v ta pop-up okenca lahko vpisoval samo številke in ne tudi črk. Kaj moram narediti?
Hvala za vse odgovore.
Zanima me če bi mi lahko nekdo pomagal pri sledečem problemu:
Napisal sem neko kodo za izpis koledarja. Če preizkusiš kodo v brskalniku se ti najprej odpre pop-up okno v katerega vpišeš željeno leto in nato še mesec. Nato se ti koledar generira. Sedaj pa bi rabil da bi v ta pop-up okenca lahko vpisoval samo številke in ne tudi črk. Kaj moram narediti?
Hvala za vse odgovore.
20sdfj093f ::
Predvidevam, da si prvi letnik FE. Na vajah je bilo lepo razloženo, kako to dosežemo.
Namig: ponavljaj pop-up okence in zapis vnesene vrednosti v spremenljivko, dokler ni ta v intervalu med 1500 in 2500 (za leto) oziroma 1 in 12 (za mesec).
LPd
Namig: ponavljaj pop-up okence in zapis vnesene vrednosti v spremenljivko, dokler ni ta v intervalu med 1500 in 2500 (za leto) oziroma 1 in 12 (za mesec).
LPd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velikost okna brskalnikaOddelek: Izdelava spletišč | 1078 (947) | y00r3 |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5755 (5755) | MrStein |
» | Pop-up menuOddelek: Izdelava spletišč | 1546 (1353) | leinad |
» | nadlezni pop up-iOddelek: Pomoč in nasveti | 1101 (999) | Kotzi |
» | Če ne gledate reklam, ste tatoviOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2470 (2470) | TheD |