Forum » Pomoč in nasveti » Težave s softwarom Creativa
Težave s softwarom Creativa
joker16_7 ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem si priskrbel novo zvočno kartico Creative Sound Blaster Xtreme Gamer (SB0730). Vse dela kot je treba, razen težave se pojavijo pri aplikaciji Creative Audio Console. Na CD-ju z driverji je žal ni. Na internetu pa se pojavlja večinoma Audio Console 1.20, ki je namenjena seriji Audigy. Potreboval bi namreč Creative Audio Console 2.0 ali novejšo, saj le te verzije podpirajo X-Fi serijo. Na uradni strani tudi ni na voljo. Zanima me torej, če morda kdo ve kje bi se dalo dobiti verzijo 2.0 ali novejšo?
p.s. Creative Console Launcher ni to kar iščem....samo kot opozorilo
Najlepša hvala, JoKeR
Pred kratkim sem si priskrbel novo zvočno kartico Creative Sound Blaster Xtreme Gamer (SB0730). Vse dela kot je treba, razen težave se pojavijo pri aplikaciji Creative Audio Console. Na CD-ju z driverji je žal ni. Na internetu pa se pojavlja večinoma Audio Console 1.20, ki je namenjena seriji Audigy. Potreboval bi namreč Creative Audio Console 2.0 ali novejšo, saj le te verzije podpirajo X-Fi serijo. Na uradni strani tudi ni na voljo. Zanima me torej, če morda kdo ve kje bi se dalo dobiti verzijo 2.0 ali novejšo?
p.s. Creative Console Launcher ni to kar iščem....samo kot opozorilo
Najlepša hvala, JoKeR
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB X-Fi test predvajanja specifičnega zvokaOddelek: Zvok in slika | 2729 (2059) | KTr1sk |
» | Creative razpolovil število zaposlenih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7822 (6022) | Han |
» | Creative SB X-Fi problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1188) | TechBeats |
» | HP X-Fi Extreme Music OEMOddelek: Strojna oprema | 1208 (1007) | chucki |
» | What the HellOddelek: Pomoč in nasveti | 1479 (1284) | DarkHand |