» »

Internet neha delovati, Firefox,IE ne odpreta strani

Internet neha delovati, Firefox,IE ne odpreta strani

Ukec> ::

Pozdravljeni,
zadnja 2 meseca, se mi dogaja, da se internetni brskalniki po določenem času preprosto nehajo odzivati. Vsako stran, ki jo hočem odpreti je samo navadna prazna, zgoraj pa se vrti, kot da bi se stran nalagala.
Zadeva je pa še taka, da MSN in internetni radio še zmeraj delujeta. Problem pa ni samo na tem računalniku, temveč tudi na prenosniku. Stestiral sem tudi v drugem omrežju, da sem izključil domače omrežje, in se zadeva isto dogaja.
Dvomim, da je zadeva v internetni liniji, prej bi rekel, da je problem windows narave. Na obeh računalnikih imam nameščeno Visto Business 32bit. Na PC-ju imam tudi virtualno XP mašino, katera pa normalno laufa in lahko dostopam do interneta tudi takrat ko na visti brskalniki ne delujejo več.
Torej, se komu sanja kaj narediti? Sem prebrskal ze marsikaj po googlu in sem ugotovil da nimam edini tega problema, vendar mi tiste "rešitve", ki so objavljene na netu, niso kaj preveč pomagale.
Računalnik imam zaščiten z Nod32, Ad-aware, Zone alarm, SpyBot in še kaj bi se najdlo in nimam nobenih trojancov/virusov, računalnik pa vsaj 1x tedensko očistim nesnage.
Ima kdo kakšno idejo oz. ali se komu dogaja kaj podobnega?
Hvala in lep pozdrav
U.

origin92 ::

V bistvu vem kako je:) Tudi meni se je to dogajalo, ampak potem sem ponovno naložil windowse in zdaj dela normalno.
Jaz sem tudi poskušal vsemogoče drugo ampak nisem našel rešitve. Imam pa visto ultimate 32-bit in je najbrš problem v visti.

Lp

tlozej ::

Pri meni je bil isti problem. Msn delal, v firefox-u pa naložilo prazno stran. Po mojih ugotovitvah je bil problem v protivirusnem (Bitdefender), ne vem sicer točno kaj ga je mučilo, toda blokiral je nalaganje. Pri izklopljenem je delovalo normalno in po ponovni instalaciji ni bilo več problemov.

LP

Ukec> ::

Hvala za odgovore.
Včeraj sem pozno v noč brskal po netu in iskal pomoč, ko sem našel, da je velik folka zbrisal ZoneAlarm pa je pol zadeva čudežno delovala. No in tudi sam sem zbrisal ZoneAlarm in danes računalnik deluje brez kakršnih koli problemov. Sicer pa bomo videli po parih dneh delovanja. :)
Upam da je konec mojih problemov... čudno pa je to, če seveda je res zonealarm kriv, da je prav on povzročal tako zmedo oz. pri drugih osebah tudi drugi antivirusni programi, ko pa naj bi bil kompatibilen z visto (vsaj tako se hvalijo na svoji spletni strani...).
Bo treba poiskati kakšen drugi firewall....
lp

coti ::

Saj je kompatibilen, samo povedat mu je treba, katerih programov ne sme blokirat.

XmanX ::

Da Antivirus Moraš Isklopiti Al Pa Naložit Druzga Jes Sm Mel Isti Problem pol k sm isklopu je use normalno delalo
Nikoli ne obupaj saj je tukaj Slo-Tech


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Informacijska varnost
413131473 (20960) Qushaak
»

kateri firewall v sožitju z P2P??

Oddelek: Programska oprema
292128 (1596) Jst
»

ZoneAlarm in Apache

Oddelek: Omrežja in internet
81275 (1180) govno
»

Par problemov z XPji

Oddelek: Operacijski sistemi
342703 (1949) Mercier

Več podobnih tem