Forum » Izdelava spletišč » Nadležen okvir
Nadležen okvir
Hoden ::
Pozdravljeni. Danes sem se malo igral z izdelavo spletišč in hotel sem integrirati kar JA album v svojo stran. Vendar mi naredi nadležen črn rob. Album sem postavil v layout table. Zanima me ali obstaja kakšna alernativa da se tega roba znebim. V priponki je tudi slika za lažje razumevanje.
TNX
TNX
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Super! Stvar dela tako kot mora :)
Edino še eno vprašanje. Recimo ko postavim več layout tabel in recimo ko vstavim te slike mi v urejevalniku tabele lepo stojijo oziroma so vse lepo postavljene, potem pa ko gledam stran u firefoxu pa mi to spodnjo kar veliko nižje postavi. Kako bi lahko fiksiral tabele da se ne morejo nikakor premakniti?
Lp
Edino še eno vprašanje. Recimo ko postavim več layout tabel in recimo ko vstavim te slike mi v urejevalniku tabele lepo stojijo oziroma so vse lepo postavljene, potem pa ko gledam stran u firefoxu pa mi to spodnjo kar veliko nižje postavi. Kako bi lahko fiksiral tabele da se ne morejo nikakor premakniti?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 348579 (7716) | sunniegoldie |
» | CSS - DIV - Brez TabeleOddelek: Izdelava spletišč | 1605 (1308) | jernejp |
» | PHP: Izpis galerije slikOddelek: Izdelava spletišč | 1418 (1261) | Lion29 |
» | Tabela brez zunanjih robovOddelek: Izdelava spletišč | 1424 (1235) | veteran |
» | Neubogljiv Dreamweaver MXOddelek: Izdelava spletišč | 2086 (1845) | Crimson_Shadow |