» »

Sony Ericsson P1i

Sony Ericsson P1i

Base-T ::

Zanima me, v primeru ko telefon ni več v garanciji, kam ga lahko dam na servis? Zelo slabo mi prijema tipka kliči, ki je v spodnjem desnem kotu na dotik občutljivega zaslona.

OmegaBlue ::

Brez problema na isti servisi kot v garanciji. Ali katerikoli drugi servis. Edina razlika v tem je da boš popravilo plačal ko ni v garanciji.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

knesz ::

Problem je, da v SLO ni več pooblaščenega servisa za SE. Vse servise namreč opravlja DHL Exel Supply Chain Italy S.p.A.
Se pravi, da se boš moral pozanimati za kakšnega dobrega serviserja mobilnih aparatov. Bi zaupal iz katerega konca slovenije si?

lp

kitewing ::

Garancije naj bi imel 2 leti, zato bi moral biti še v garanciji. Preveri še enkrat.(Mislim, da še ni v prodaji 2 leti)

Ziga Dolhar ::

Ko sem ga kupoval novembra 2007, mi je deklič na Mobitelu omenil, da ima 2 leti garancije.

Kamot ga neseš na Mobitel oz. k svojemu prodajalcu, pa naj se on zajebava naprej. Razen, če je proizvajalec solatko, pol boljš da mu direkt pošlješ, ti bo vrnil xperio nazaj ...
https://dolhar.si/

reptilia ::

žiga a tisto z xperio je štos ane?
Forgive your enemies, but never forget their names.

jinzo ::

in solatkotom tudi.
@Base-T
V sloveniji obstaja kar nekaj zelo sposobnih ljudi ki znajo takšne stvari popravljat. V tvojem primeru bi skoraj rekel da bi pomagala ponovna kalibracija zaslona.
Če nam zaupaš iz katerega dela sloveniji se, verjamem da se bo hitro našel kdo z informacijami o sposobnih ljudeh v tvoji okolici :)

Base-T ::

Sem iz okolice Celja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
406106122 (55156) next3steps
»

Servis - težave

Oddelek: Mobilne tehnologije
458393 (7034) PINki
»

me na servisu acord d.o.o zavajajo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
214047 (3350) kristjan26
»

Itak Džabest