Forum » Omrežja in internet » Bricked WRT54G3G-EU ver 1.1
Bricked WRT54G3G-EU ver 1.1
Vanadium ::
No evo pa se je zgodilo.
Skratka omenjenemu routerju sem nadgradil firmware. Na cca 50% se je vse skupja ugasnilo in router se več ne prebudi. Zdaj pa če kdo ve kako debrickad router bi lepo prosil.
L.P.
Skratka omenjenemu routerju sem nadgradil firmware. Na cca 50% se je vse skupja ugasnilo in router se več ne prebudi. Zdaj pa če kdo ve kako debrickad router bi lepo prosil.
L.P.
- zaklenil: Tilen ()
Vanadium ::
No skratka router ni čisto mrtev, odziva se na pinge in tudi TFTP deluje sam nemorem ga obudit. Ima kdo kake ideje?
tema se lahko zaklene. Sem uspel iz linuxa preko TFTP-ja medtem ko iz win ni šlo.
tema se lahko zaklene. Sem uspel iz linuxa preko TFTP-ja medtem ko iz win ni šlo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router brickan?Oddelek: Omrežja in internet | 4410 (1733) | AštiriL |
» | Zaflashan router TP-link wr741ndOddelek: Omrežja in internet | 1857 (1069) | wilson |
» | Naložil DD-WRT sedaj pa ne morem na orig. firmwareOddelek: Omrežja in internet | 1920 (1375) | zzitop |
» | Problem pri flashanju Buffalo WHR-HP-G54 - zaflashan routerOddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (2389) | Pyr0Beast |
» | Cisco router import konfiguracije.Oddelek: Strojna oprema | 1721 (1646) | Mr.B |