Forum » Omrežja in internet » internet ne dela
internet ne dela
Ljubi ::
en dan sm prižgal računalnik in sem hotel naložit musko na mobitel. ko sem mobitel priključil na računalnik, se mi je ta preprosto ugasnil, ga ponovno zaženem in ugotovim, da ne dela internet. ugotovil sem, da ko se povezuje, da dobim napačen ip, ker jaz imam statičnega. probal sem vse, razen klica na siol, ker zmeraj zgubim živce
če grem ročno naštimat ip, se mi zalomi pri dns strežnikih (pa uporabil sem dns naslove iz teme sprememba nastavitev za siolove dns-je)
če grem ročno naštimat ip, se mi zalomi pri dns strežnikih (pa uporabil sem dns naslove iz teme sprememba nastavitev za siolove dns-je)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 47137 (17765) | Andro457 |
» | Iščem delo računalništvo poslovna informatika, ...Oddelek: Loža | 2897 (2455) | borut0007 |
» | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 4890 (4558) | Barti |
» | PROSIM ZA POMOČ!!!!Nestabilna povezava z Internetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1816) | McMallar |
» | Kdo (bolje kaj) mi spreminja resolv.conf ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2295 (2116) | BigWhale |