Forum » Pomoč in nasveti » osnovna plošča
osnovna plošča
ferguson ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če mi da kdo lahko link , kjer bi izlovdal tale gonilnik za osnovno ploščo. (Intel lakeport- g i945gc.) Namreč sem probal že use povsod pa ni čisto istega. Ga ne najdem hvala za pomoč.
Zanima me, če mi da kdo lahko link , kjer bi izlovdal tale gonilnik za osnovno ploščo. (Intel lakeport- g i945gc.) Namreč sem probal že use povsod pa ni čisto istega. Ga ne najdem hvala za pomoč.
coti ::
Kaj mu fali?? Vpiši model tvoje plošče in klikni search...
Mimogrede... Intel ni nikoli imel modela gi945gc.
Mimogrede... Intel ni nikoli imel modela gi945gc.
ferguson ::
Pozdravljeni! iz www.intel.com strani, sem že povlekel ta gonilnik ga inštaliral, in po ponovnem zagonu ni prijel. Kaj bi lahko naredil da bi usaj vzpostavil povezavo z internetom. Namreč brez gonilnika za matično nemorem nič.Hvala za odgovor.
coti ::
Ni na vseh intelovih ploščah intel mreža vgrajena. Pa še nekaj, v device managerju imaš na mreži vprašaj ali klicaj ali kaj? Lahko ti je pa tudi crknila. Daj notri eno pci mrežno z realtek čipom, ne rabiš nobenih gonilnikov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ko polna skladisca starih processorjev srecajo izdelovalca plat ...Oddelek: Strojna oprema | 6087 (4474) | Riff |
» | nVidia prekinja razvoj veznih čipovij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 8299 (6934) | Dr_M |
» | poceni sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4613 (3842) | st0jko |
» | Intel Atom (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6386 (4472) | _Dejan_ |
» | SATA kot "safely remove hardware"Oddelek: Strojna oprema | 1155 (985) | ...:TOMI:... |