Forum » Pomoč in nasveti » Kako razširit sistemsko particijo čez celoten disk?
Kako razširit sistemsko particijo čez celoten disk?
cojss ::
torej, med inštalacijo windows viste 64 sem si naredil dve particiji, eno 80 in eno 20 giga. potem pa sem ugotovil da dejansko ne potrebjem dveh particij in sem manjšo odstranil in nameraval s partition magicom povečat prvo čez cel disk. ampak partition magic nikakor ni hotel delovat pravilno v visti 64.
s katerim orodjem bi to lahko naredil? partition magic seveda ne pride v poštev, razen če je kaka nova verzija ki nima compatibility issues z visto 64.
s katerim orodjem bi to lahko naredil? partition magic seveda ne pride v poštev, razen če je kaka nova verzija ki nima compatibility issues z visto 64.
fosil ::
Vista ma že vgrajen program za osnovno delo s particijami.
Z desnim gumbom klikneš na my computer/manage/disk management
Z desnim gumbom klikneš na my computer/manage/disk management
Tako je!
cojss ::
sem poskusil s paragonom pa ni šlo. nisem se pa spomnil kje priti do vistinega orodja. vem da so meli že xpji to. da vidim če mi bo ratalo.
edit: no, uspelo je :) hvala obema za informacije.
edit: no, uspelo je :) hvala obema za informacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cojss ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (592) | oo7 |
» | Disk je prazen, javlja pa da je zasedenih 11Gb!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2079 (1874) | zee |
» | Problemi s Partition magicOddelek: Programska oprema | 1212 (1101) | Dejancek |
» | Windows Vista - prostor particije?!Oddelek: Operacijski sistemi | 2844 (2557) | Veron |
» | Kako povečati particijo na delujočem sistemuOddelek: Pomoč in nasveti | 4279 (4279) | pecavar34 |