Forum » Konzole » Priklop na internet-Wii
Priklop na internet-Wii
SuprMisek ::
Božiček nam je prinesel Wii, zraven smo dobili tudi LAN adapter za priklop na internet, a povezati se mi ne uspe z internetom, Napiše Erorr code: 52220, oziroma z besedami "There appears to be an issue with your router's firewall." (ima Siol).
Preizkosil sem že nešteto varian in pregledal ves support, pa mi ne uspe. Verjetno je imel že kdo podobeno težavo, kaj moram storiti?
Preizkosil sem že nešteto varian in pregledal ves support, pa mi ne uspe. Verjetno je imel že kdo podobeno težavo, kaj moram storiti?
Vesoljc ::
kaksen sistem pa imas doma? modem -> router -> pc, wii?
sam ima wifi ruter prek katerega sem brez tezav brezzicno povezal wii
sam ima wifi ruter prek katerega sem brez tezav brezzicno povezal wii
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Za Wii imam LAN adaper za priklop preko mrežnega kabla.
Imam pa Siol ADSL z komunikacijski prehod, (s štirimi vhodi) na ene je priklopljen računalnik z pomočjo mrežne kartice, na drugi vhod pa sem dal Wii.
Na PC je "klicna povezava" na kateri je uporabniško ime in geslo, Wii pa tega nima in mislim da je tu moj problem.
Med brskanjem po spletu sem našel namig da bi moral komunikacijski prehod nastaviti tako da bi on uspostavil povezava z internetom in ne več PC.
Imam pa Siol ADSL z komunikacijski prehod, (s štirimi vhodi) na ene je priklopljen računalnik z pomočjo mrežne kartice, na drugi vhod pa sem dal Wii.
Na PC je "klicna povezava" na kateri je uporabniško ime in geslo, Wii pa tega nima in mislim da je tu moj problem.
Med brskanjem po spletu sem našel namig da bi moral komunikacijski prehod nastaviti tako da bi on uspostavil povezava z internetom in ne več PC.
amacar ::
http://192.168.1.1/
tole odpri, geslo in uporabniško ime je user
potem pa najdi internet acces na levi strani, odpre se ti ena stran, izberi Change the Internet Access setting here..., potem next, obklukaš enable, vpiošeš svoje podatke, daš next in na koncu še confirm changes
to sm js naredo, da sm si naredo wi-fi s siolovim modemom sinope 568+
lp amacar
tole odpri, geslo in uporabniško ime je user
potem pa najdi internet acces na levi strani, odpre se ti ena stran, izberi Change the Internet Access setting here..., potem next, obklukaš enable, vpiošeš svoje podatke, daš next in na koncu še confirm changes
to sm js naredo, da sm si naredo wi-fi s siolovim modemom sinope 568+
lp amacar
Hvala dela,
Spreminiti sem moral še državo, kar slovenija ni dovolj dobra.
Ko pa sem kopil Pike sem ugotovil da za funte dobim več oz da so cenejše. (1000 pik je 10€ ali 7 GBP) kar pa je vrednost funta enaka €, v bistvu sem dal 7€.
Ali pozna kdo kakšno dobro stran kjer se da dobiti kaj brezplačnega za Wii.
Spreminiti sem moral še državo, kar slovenija ni dovolj dobra.
Ko pa sem kopil Pike sem ugotovil da za funte dobim več oz da so cenejše. (1000 pik je 10€ ali 7 GBP) kar pa je vrednost funta enaka €, v bistvu sem dal 7€.
Ali pozna kdo kakšno dobro stran kjer se da dobiti kaj brezplačnega za Wii.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | modificiranje WII soft ali hard (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 22760 (935) | sandicar |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13700 (3046) | verto |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44103 (19643) | imallears |
» | NINTENDO WIIOddelek: Konzole | 2377 (1312) | kratos |
» | Povezava z internetom!Oddelek: Omrežja in internet | 3342 (3162) | amigo_no1 |