» »

3D Kino

3D Kino

c0dehunter ::

Danes grem gledat v Planet Tuš 3D dokumentarni film o skupini U2. Ker še nikol nisem videl filma, posnetega v takšni tehniki, me zanima, kakšne so vaše izkušnje. Baje da je ta film posnet res vrhunsko in da mu prejšnji 3D filmi ne sežejo do kolen.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Matek ::

Gledal Beowulfa v Xpandu, kake pol leta-leto nazaj. Tudi takrat so govorili, da je ena boljših 3D zadev do sedaj, še posebno, ker je film računalniško animiran, ne posnet, tako da lahko brez hudih stroškov izdelajo prilagojeno različico za takšna kina.

Kakorkoli že - nisem bil navdušen. Če izvzamemo to, da so me očala žulila (imam pač izvenserijski nos), je bilo moteče, da podnapisi niso bili v "3D tehniki", ampak nekako kasneje nalepljeni čez. Posledično si lahko izostril ali sliko, ali podnapise, ne pa obojega. Sicer podnapisov ne potrebujem, a jih je težko zavestno ignorirati, tako da oči niso bile zadovoljne. Nad podobnim problemom so se pritoževali tudi drugi, s katerimi smo takrat gledali film.

Prav tako me niso navdušili sami 3D efekti. Na nekaj točkah v filmu so bili sicer prepričljivi, 95% časa pa so bili tam zgolj zato, da je lahko bil film 3D. Še posebno smešno se mi je zdelo, ko so mnoge scene izgledale tako banalno, kot da bi različne elemente izrezal iz lepenke in jih postavil na različne oddaljenosti od gledalca.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()

c0dehunter ::

No, sem si ogledal film. Tale 3D tehnika je res super, te ponese do novega nivoja percepcije. Razočaran sem le nad vsebino, ker je bil pač samo koncert in nič drugega. Če nisi ravno uber fan U2 zna biti na čase celo malce dolgočasno.

Naslednjič si grem ogledat grozljivko v 3D tehniki >:D To more pa res zažigat.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

tx-z ::

Men je blo ceu dan slabo po 3D kinu pa glava me je bolela. :P
tx-z

šernk ::

Naslednjič si grem ogledat grozljivko v 3D tehniki >:D To more pa res zažigat.

prosim če ve kdo kdaj se kakšna predvaja naj mi pove...v Xpandu vrtijo le neke bedaste filme v zadnjem času

Posledično si lahko izostril ali sliko, ali podnapise, ne pa obojega.

že res da nisem ravno nek strokovnjak in sem bil le 1x tam, vendar na kak način si to delal8-O
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Yohan del Sud ::

Imam enake izkušnje kot Matek in zigam, zatorej bom počakal, da zadevo nadgradijo vsaj na 16D. 8-O
www.strancar.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pasivni 3D tv - filmi

Oddelek: Zvok in slika
144267 (3644) ziga1990
»

3D Filmi? Ne pa ne! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11120120 (13136) kitl76