Forum » Pomoč in nasveti » t2+lcd
t2+lcd
rokyyy ::
lep pozdrav.
pri t2 imam naročen paket internet telefonija in televizija.škatlico od t2 za gledanje televizije imam priključeno preko scarta na tv.ker pa sem pred kratkim kupil novi računalnik in 22" lcd bi rad televizijo gledal preko lcd-ja.lcd je na računalnik priključen z hdmi kablom.sedaj me pa zanima kaj potrebujem da bom tudi to škatlico lahko priključil na lcd ali jo morem na računalnik pa preko računalnika gledati potem tv.
pri t2 imam naročen paket internet telefonija in televizija.škatlico od t2 za gledanje televizije imam priključeno preko scarta na tv.ker pa sem pred kratkim kupil novi računalnik in 22" lcd bi rad televizijo gledal preko lcd-ja.lcd je na računalnik priključen z hdmi kablom.sedaj me pa zanima kaj potrebujem da bom tudi to škatlico lahko priključil na lcd ali jo morem na računalnik pa preko računalnika gledati potem tv.
smonito ::
Lahko gledaš preko interneta tv http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=3&t..., drugače boš pa moral naročiti hdtv priključek, ki ima hdmi. Ti imaš sedaj navadnega preko scarta samo računalnišli lcd-ji nimajo scarta razen, če je LCD s tunerjem.
rokyyy ::
smonito hvala za to informacijo.sedaj pa še kje lahko naročim tale priključek oz če je mišljeno da to naročim pri t2 ali se dobi kje takšen kabel?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sobna antena za TVOddelek: Zvok in slika | 16429 (1863) | Daniel |
» | Nov LED LCD in TelemachOddelek: Zvok in slika | 2271 (1998) | darkomiku |
» | Trojček - SIOLOddelek: Omrežja in internet | 6529 (4524) | Wofk |
» | Siol tv in kakovost slikeOddelek: Omrežja in internet | 6510 (4974) | Tilen |
» | Nakup Lcd Tv-jaOddelek: Zvok in slika | 1670 (1521) | beta1 |