Forum » Pomoč in nasveti » kako zamenjati prve črke pogonov (E v D)
kako zamenjati prve črke pogonov (E v D)
Blizz ::
Gigabyte 7VRXP plata ima 4 IDE slote. Dokler v windowsih ne naštimaš driverjev za RAID in ATA133, IDE3 in IDE4 slota nista podprta. Se pravi, da sem moral njprej harddisk vtaknit v IDE1, DVD rom pa v IDE2. Tako sem lahko potem naštimal windowse in naredil 2 particiji. Po inštalaciji driverjev za ata133 in raid, sem harddisk preklopil v IDE3 (ker je ATA133), DVD rom in pa CDRW sta šla pa na IDE1 in IDE2.
Sedaj imam imena pogonov takole: A-floppy, C -prva particija, D - dvd rom, E - druga particija, F- cdrw.
Rad bi pa imel tako, da bi bil D druga particija in da bi bil E dvd rom. A se to da kje naštimat,mogoče kje v biosih?
Sedaj imam imena pogonov takole: A-floppy, C -prva particija, D - dvd rom, E - druga particija, F- cdrw.
Rad bi pa imel tako, da bi bil D druga particija in da bi bil E dvd rom. A se to da kje naštimat,mogoče kje v biosih?
Sergio ::
Če imaš Win2000 ali Windows XP, desno klikni na "my computer" ter klikni "manage". Klikni na "disk management", desno klikni na particijo ter izberi "change drive letter and path".
uzivaj
uzivaj
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Blizz ::
Ej hvala, me pa zanima, kako po tem deujejo programi. A je kakšne potrebno še enkrat instalirat? Ker rečmo v 3DSMaxu maš opisane poti do pluginov, textur, skript,..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP ne zazna enega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1558 (1463) | Marjan |
» | 4 x IDE MasterOddelek: Strojna oprema | 1278 (1111) | totimato |
» | raid problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1496 (1340) | nazz78 |
» | Kaj lahko dam na raid konrolerOddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (908) | Bahula |
» | DMA enable ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1017) | Modri dirkač |