Forum » Pomoč in nasveti » comp. mi zmrzuje
comp. mi zmrzuje
JXS ::
dejte pomagat prosm!
mam XPja 1700+
plata je EPOX 8KTA3
rama je 256 mb
vent je pa navaden orb
problem pa je sledeč:
v obeh winsih mi comp zmrzuje. do problema pa pride ko imam več aplikacij odprtih, ko imam 1,2 dela ok. temp je 45-49 C.
kje je problem?? a je možno da samo to da nisem ob zamenjavi procesorja (prej d800) na novo namestil OS??
mam XPja 1700+
plata je EPOX 8KTA3
rama je 256 mb
vent je pa navaden orb
problem pa je sledeč:
v obeh winsih mi comp zmrzuje. do problema pa pride ko imam več aplikacij odprtih, ko imam 1,2 dela ok. temp je 45-49 C.
kje je problem?? a je možno da samo to da nisem ob zamenjavi procesorja (prej d800) na novo namestil OS??
- spremenilo: JXS ()
Tr0n ::
Mozno. Zmeraj je pametno, po spremembi hardware-a na novo namestiti tudi OS. Kaksen napajalnik mas?
McHusch ::
340w, sam če bi bil napajalni bi mi resetiral.
ni nujno, sem vidu ze primere ko je slab napajlc povzrocal modre zaslone in takole zmrzovanje, sam pomoje je RAM. prever ga z memtest ce bo kake napake javlal
ni nujno, sem vidu ze primere ko je slab napajlc povzrocal modre zaslone in takole zmrzovanje, sam pomoje je RAM. prever ga z memtest ce bo kake napake javlal
JXS ::
McHusch: hvala za pomoč, glede tistga proga, ko sem ga zagnal prvič ni bilo problemov, ko sem ga pa drugič sem izbral temelit test. problem je bil enak kot v winsih, stvar zamrzne, napake pa ne izpiše, kje je problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visokofrekvečno piskanje v monitorju NEC Multisync 2170 NXOddelek: Pomoč in nasveti | 3703 (3405) | ivan01 |
» | Problem! Nerazumljivo nizki fps na high-end računalinku!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1088) | The Player |
» | Zakaj se mi računalnik resetira?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3515 (3132) | c3R4R |
» | FX 5200 in GTA ViceCity problem!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1032) | mare87 |
» | Ohišje s več kot 320W napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1139 (947) | OldSkul |