Forum » Pomoč in nasveti » DVD ne peče, bere pa
DVD ne peče, bere pa
tapata ::
Imam nov računalnik z Optiarc AD 7200A DVD enoto. Bere vse DVD in CD-je, pri peki pa se kar za nekaj časa ustavi ( melje) , nato pa prekine, ne glede na program ( Nero, Roxio..... včasih celo resetira računalnik ).
Potem, ko se pekač ustavi računalnik ne prepozna več DVD enote in ga je treba resetirati. Poslusil sem že skoraj vse: od vnovične instalacije gonilnikov, programov za peko ipd pa nič. DVD mi je zapekel le enkrat, po vnovičnem zagonu računalnika pa nič več.
Ima kdo kakpšen predlog, nasvet, podobno izkušnjo?
Potem, ko se pekač ustavi računalnik ne prepozna več DVD enote in ga je treba resetirati. Poslusil sem že skoraj vse: od vnovične instalacije gonilnikov, programov za peko ipd pa nič. DVD mi je zapekel le enkrat, po vnovičnem zagonu računalnika pa nič več.
Ima kdo kakpšen predlog, nasvet, podobno izkušnjo?
R33D3M33R ::
Glede na to, da gre za Optiarc: če ga imaš v garanciji, ga poskusi menjati za pekač drugega proizvajalca. Če to iz kakršnegakoli razloga nočeš pa poskusi posodobiti firmware.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SH-S223C pekač ... predolgo peče ...Oddelek: Strojna oprema | 1687 (1431) | aco111 |
» | Kateri DVD pekač kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3430 (3256) | aco111 |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8600 (5611) | mtosev |
» | Računalnik ne prepozna neoriginalni DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 710 (710) | PINki |
» | Problem z DVD pekačem - Logical errorOddelek: Pomoč in nasveti | 927 (842) | Jerich |