Forum » Kaj kupiti » kaksen 17" monitor mi svetujete
kaksen 17" monitor mi svetujete
ride100 ::
Kaksen monitor naj kupim -17" - v razredu dober nakup? in kaj v razredu tehnična odličnost?
mogoce naj raje posezem po 19-ki?
hvala:)
mogoce naj raje posezem po 19-ki?
hvala:)
bye from kotsilandija:)
ender ::
če imaš denar, si kupi LCD (magar 15"). ne bo ti žal
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
ali3n ::
Pred tednom sem kupil Samsunga 959NF (19") - 99kSIT; trdim da se lahko primerja s katerimkoli profi monitorjem (delam v grafičnem studiu).
Aja - nasvet za ta monitor so mi dal Slo-tech ovi člani (HVALA IN SLAVA JIM)
Če maš tok cekina, vsekakor seži po 19-tki!!!!
Ali3n
Aja - nasvet za ta monitor so mi dal Slo-tech ovi člani (HVALA IN SLAVA JIM)
Če maš tok cekina, vsekakor seži po 19-tki!!!!
Ali3n
Dusko ::
Sam mam tudi 17 inčni samsung 753dfx in sem tud zadovoljen čeprav rajši bi mel kaki monitor z natural flatom in ne dynam flatom ali pa recimo model 755dff ki je priključen na komp preko usb-ja in lahko softwarsko nastavljaš nastavitve slike. Čeprav res če maš dosti dnara si kupi Samsunga 959NF (19") pač moj 753dfx pride nekje 50,51 jurjev.Pač to je bla alternativa ker ni blo dovolj pod palcem ,da bi kupo kaj boljšega.
Jaz sem mel kar nekaj težav pri mojem da sem si lepo slikonastavo ker se mi zdi ,da je na robovih oziroma v kotih slika malo popačena ni čist lepo ravna.Mislim saj o tem je že bila nekje tema na forumu.Kjer je nekdo ki je imel enak monitor kot ga imam jaz bil z mojim zelo nezadovoljen prav zaradi tega ker je slika malo popačena in so mu že zakrat za 100k priporočali Samsunga 959NF (19")
Jaz sem mel kar nekaj težav pri mojem da sem si lepo slikonastavo ker se mi zdi ,da je na robovih oziroma v kotih slika malo popačena ni čist lepo ravna.Mislim saj o tem je že bila nekje tema na forumu.Kjer je nekdo ki je imel enak monitor kot ga imam jaz bil z mojim zelo nezadovoljen prav zaradi tega ker je slika malo popačena in so mu že zakrat za 100k priporočali Samsunga 959NF (19")
-MiS- ::
Sam trenutno trpim pred 17" Samsungom 950s,... ter čakam na plačo , da si privoščim 959NF (zadevica je dejansko vredna svojega denarja in predvsem primerna za oblikovanje (grafika))
Gunny ::
Priporočam ti "17"LG FlatTrinitron FT795 Plus, imam ga in sem zelo zadovoljen, pa še ima 4USB priklučke
Cena je približno 70k.
Cena je približno 70k.
Dusko ::
Saj kot pravim df pomeni tehnologijo dynamflat ali dinamičen flat po slovensko.
JAz mam 17" 753dfx in ti lahko potrdim ,da je slika pri tem monitorju v kotih ni povsem ravna oziroma se vidi malo zaobljena.Saj verjetno bi se dalo to še malo korigirat in popravit ampak ročno se stem zajebavaš kar enkaj časa.
Če je s programo kaj boljše sicer nevem mislim na program mouscreen ampak vseeno verjetno ni teh težav ali pa so tudi mislim nevem.
Zato je vsekakor boljša nf natural flat. Ok saj verjetno tvoj 957 df ima možnost prikopa na usb da pol s mouscreenom nastaviš sliko in tako poprviš robove.
Skratka kupi raje 959nf.
Mislim vsin na tej forumu hvalijo ta monitor pol bo ze nekaj na tem in tudi monitorjevo oznako dobrega nakupa ima ta monitor.
TAk ,da pol bo že nekaj na tem ,da stvar ni za staro šaro :))
JAz mam 17" 753dfx in ti lahko potrdim ,da je slika pri tem monitorju v kotih ni povsem ravna oziroma se vidi malo zaobljena.Saj verjetno bi se dalo to še malo korigirat in popravit ampak ročno se stem zajebavaš kar enkaj časa.
Če je s programo kaj boljše sicer nevem mislim na program mouscreen ampak vseeno verjetno ni teh težav ali pa so tudi mislim nevem.
Zato je vsekakor boljša nf natural flat. Ok saj verjetno tvoj 957 df ima možnost prikopa na usb da pol s mouscreenom nastaviš sliko in tako poprviš robove.
Skratka kupi raje 959nf.
Mislim vsin na tej forumu hvalijo ta monitor pol bo ze nekaj na tem in tudi monitorjevo oznako dobrega nakupa ima ta monitor.
TAk ,da pol bo že nekaj na tem ,da stvar ni za staro šaro :))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen zaslon imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5478 (4812) | ombre |
» | samsung 959nfOddelek: Kaj kupiti | 1762 (1210) | ali3n |
» | MonitorOddelek: Kaj kupiti | 1525 (1340) | jerry2000 |
» | Kater monitor: samsung 959NF ali Philips 109bOddelek: Kaj kupiti | 2111 (1423) | schurda |
» | Samsung 757NF (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4816 (3831) | Marjan |