Forum » Mobilne tehnologije » software za kitajski telefon cect t58
software za kitajski telefon cect t58
19inferno84 ::
seos!
imam problem, in sicer sem pred
kratkem kupil kitajski telefon cect ztc t58 pa bi rad gor nalozil kaksne aplikacije ali pa igre.
zvedel sem da telefon podpira stare .nes in .gbc igre
nekaj sem jih nasel in tudi nalozil (pacman,bomberman...)samo je problem ker ne delujejo na touchscreen-u
ima mogoce, oz. ve kdo kje se dajo dobit kaksne aplikacije in igre za ta telefon ki bi podpirale tudi touch screen?
hvala,lp
imam problem, in sicer sem pred
kratkem kupil kitajski telefon cect ztc t58 pa bi rad gor nalozil kaksne aplikacije ali pa igre.
zvedel sem da telefon podpira stare .nes in .gbc igre
nekaj sem jih nasel in tudi nalozil (pacman,bomberman...)samo je problem ker ne delujejo na touchscreen-u
ima mogoce, oz. ve kdo kje se dajo dobit kaksne aplikacije in igre za ta telefon ki bi podpirale tudi touch screen?
hvala,lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S4 težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (1007) | Jobs191 |
» | Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC SOddelek: Mobilne tehnologije | 7745 (5648) | black ice |
» | SONY XPERIA SP - baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2500 (2228) | clancy |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20290 (14601) | Jst |
» | Prenesene pol milijarde aplikacij z App StoraOddelek: Novice / Ostale najave | 5009 (3681) | hidetr |