Forum » Loža » Iskanje enega izvajalca
Iskanje enega izvajalca
Robocop1 ::
Živjo?
Mene pa zanima kje bi se dalo dobit kakšen mp3 komad od izvajalca Rendez Vous, ki je bil popularen sredi 80. in 90. let?
Nekaj komadov že imam, iščem pa naslednje: Mrtvo listje, Odlazi nestani, Neču da ti budem drug, Samo tri, Tako mi je uvijek drago. Pa mogoče še katerega.
Sem že pregledal vsa internet, vendar mi ga ni uspelo najti. Pa tudi nikogar ne poznam, ki bi imel kaseto ali zgoščenko.
A ma kdo kako idejo?
W1: tole je prepovedano
Mene pa zanima kje bi se dalo dobit kakšen mp3 komad od izvajalca Rendez Vous, ki je bil popularen sredi 80. in 90. let?
Nekaj komadov že imam, iščem pa naslednje: Mrtvo listje, Odlazi nestani, Neču da ti budem drug, Samo tri, Tako mi je uvijek drago. Pa mogoče še katerega.
Sem že pregledal vsa internet, vendar mi ga ni uspelo najti. Pa tudi nikogar ne poznam, ki bi imel kaseto ali zgoščenko.
A ma kdo kako idejo?
W1: tole je prepovedano
- spremenilo: WarpedGone ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | predstavil bi svojo glasbo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33351 (199) | Ijus |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1028865 (6920) | SVGA |
» | C# pomoč pri razmišljanjuOddelek: Programiranje | 2292 (1436) | urozz |
» | Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 22866 (16876) | AnWar |
» | Moj komad za downloadOddelek: Sedem umetnosti | 2595 (1803) | tha_man |