» »

predstavil bi svojo glasbo

predstavil bi svojo glasbo

1 2
3
4 5

slott ::

everyday track mi je od vseh najbolj za pohvalt. En dobronameren nasvet...izogibaj se monotonosti po moje v smeri ustvarjanja kot je everday nimas kej velik zgresit glede navijanja popularnosti, samo razmigat tehnike notri, ekstra res, kaksna je ta glasbena zvrs, electro edm al? my 2 cents GL!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: slott ()

Ijus ::

glede monotonosti so mi že rekli.
ja dobro. teli komadi ki so narejeni bodo taki ostali.
za naprej bom pa videl.
sej tehnikalije niso tolk problem. problem je če nimaš ideje kako osnovni loop nadgradit v dinamičen komad.
to je druga zgodba. drugače mam še teh loopov za izpeljat v komade ene 100+. lol velik.
delam loope že od 2007. takrat mel še piratski reason 4 pa pol 5. pol sem le kupil original.
pa majk mam. pa tv z 4k. pol pa ko not padem delam.

drugač ja men kot ustvarjalcu te moje glasbe teli komadi niso tolk dolgočasni kot vi pravite za sebe.
sorry. šit. bom vzel v obzir. sej se bom še naučil tehnikalij da bo še bolš. pa neki bom probal naredit na dinamičnosti melodij pa zgradb.

drugače: glasba je poved. sej je lahko en stavek. pa to poveš v 3-4-5 minutah. ni treba da narediš odstavek. da še kaj dodaš ki je al kar je vzporedno recimo korelativno.
sej poveš v enem stavku. tko jaz delam musko.

vem drugač kaj vi holete povedat. mi je čist jasno. sam ... kokr jaz poznam undergorund elektronske glasbe je ves underground več al manj tak. drugačen glih glede tega kar vi men pravite od komercialne glasbe. to je ena od main razlik.


ps: aja. zvrst. a to misliš za zadnji komad? ja je neki kot recimo elektro z mal hard discota hehe. pa mal tech housa je not še vpelanga.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ijus ()

Ijus ::

Rotted cows on their way!
Remixed, remastered and all new and fresh!
Beherit can hide themselves...

Rising Night Wave - Rotted Cows (remixed & remastered) (demo version)
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Cruz ::

Všečna zadeva. In ja, tvoja zvrst je v osnovi minimalistična in repetitivna. To ni nujno slabo, ampak pri nekaterih komadih je pač sam "groove" premalo dober/močan, da bi držal celo pesem pokonci. V tem zadnjem komadu, Rotted Cows, je bil dober groove in je repeticija bila primerna ter zaželena.

Morda streljam v prazno, ampak bi ti priporočal, da se ne omejiš na tak minimalističen in repetitiven stil samo zato, ker drugi tako delajo. Bodi odprt in obravnavaj vsak komad zase. Vprašaj se kaj bi bilo kul dodati in dodaj, čeprav bi ta dodatek pomenil izstop iz tvoje zvrsti. Samo tako naprej. Te bom danes poslušal. :)

Sam se posvečam live glasbi, ampak se občasno igram v FL Studiu. Nimam MIDI keyboarda, zato je malce zamudno vse skupaj. Drugače pa izdelujem večinoma hip hop beat-e, "space piano" komade ter theme songs primerne za kakšne tv serije(minimalistične ala The Office, Parks and Recreation, King Of The Hill, How Not To Live Your Life). Bom mogoče enkrat objavil kakšen komad.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Ijus ::

cool. dobro to. hehe. te podpiram. objavi - veš, da.

drugače pa zdej tko: jaz sem samo rekel kam spadam - s tem, da delam glasbo, ki je enaka po dinamiki in sporočilnosti v smislu povedi kot je underground elektronske glasbe.
nisem s tem hotel povedati, da se zgledujem po njih. oziroma vsaj zavestno se ne zgledujem po njih - nimam te underground glasbe v mislih, ko delam svojo glasbo.
po večini poslušam underground od elektronske glasbe kot je recimo techno ali pa kak house. tudi ostale zvrsti elektrosnek glasbe so mi všeč.
poslušam pa tudi komercialno sceno od le-te glasbene zvrsti.

kar se tiče groova in držanja pesmi pokonci z le-tem je tako: res je - nekateri komadi so predolgi. vendar moraš vedet, da, ko sem delal te komade, sem imel v mislih: moram končati ta komad tak kot bo, ker drugače ne bi bil narejen pravilno - ne bi bilo pravega sporočila - v kontekstu cele moje diskografije.

rekel sem že: najprje naredim loop potem naredim iz tega loopa komad. in teli komadi, ki sem jih izpeljal iz loopov, niso vsi loopi. imam še mnogo loopov, ki niso končani v smislu skladbe. cca. 100+ jih še imam. tisti, ki bi slišal moje vse loope po kronološkem vrstnem redu in prebral naslove le teh loopov ter si pogledal naslovnice in imena albumov/epjev, bi štekal in vedel zakaj so nekateri komadi taki kot so.

vi kot poslušalci še nimate cele slike.

v osnovi gre za opisovanje propada družbe še iz praveka. tisto kar se nismo nujno učili v šolah. tisto kar vidiš, če znaš razbrati (med vrstricami), kar je vpisano v naš DNK pa RNK pa podobno - kar je dedno še od pradavnine - kar se vidi po obnašanju in nravi ter značaju. tudi živali so vpeljane v to. ter rastlinje. ter škodljivi mikroorganizmi.

veliko zgodovine je še nepojasnjene in nepotrjene. vendar se dokazuje v mojih očeh. ni nujno, da se boste z mano strinjali. posamezniki vedo.
v končni fazi ni to nič posebnega. samo nekateri sloj in tip ljudi ima v intersu to prikrivat. zaradi svoje varnosti in očitkov.

pač: f.u. life. kot recimo: zakaj še kar živimo v svetu, ki je kot greznica - polna škodljivih mikroorganizmov. od kje to izvira? itd/ipd. zakaj smo tle. kaj tle delamo. čemu to vse. itd/ipd. zakaj trpljenje. zakaj sovraštvo. od kje tekmovanje. zakaj se gre. ...

moja mat sploh ne ve kaj je geizhals.eu. ne ve kaj je računalnik. a mi posamezniki vemo. nekaj v tem smislu ilustrativno. saj samo razbrati je treba to kar nam je ponujeno pred očmi.
mojo mat ne zanima nitzi geizhals niti komp. mene pa zanima to kar sem povedal.

v glavnem: da ne zaidem preveč, ker ni toliko pomembno to kar sem vmes napisal. komadi še pridejo. učenje s tem vzporedno tudi. trenutno nimam predstave kaj me čaka. tako, da ne vem kaj povedat kaki bodo še nekončani loopi. torej naslednji komadi. upam pa, da samo dobri - res dobri, tistim, ki jim je v osnovi namenjeno da poslušajo mojo glasbo. to bo pa vleik izziv, ker vem in se zavedam, da moja gladsba ni velikim všeč ter da je zelo specifična. - velikokrat primerjam svojo glasbo s svojo zbirko mp3jev in flacov na mojem kompu od elektronske glasbe. in moram rečt, da je moja glasba res svojevrstna. se ve, da je to subjektivni pogleda vendar bi si upal trditi, da je tako.

tudi ti si rekel, da se preveč ponavljam. cela zgodovina se ponavlja. to je main korelacija. koliko časa bom pa delal komade - take ne toliko pokončne, pa ne vem. bo že naneslo, ko bo.


ps: sorry za mal daljši post. am, khm, imam v riti ene 7+ kav + da sedaj pijem nek HELL energy drink. lol no. sorry! my bad.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

Rising Night Wave presents the fall of humanity:

Rising Night Wave - Derangeness (demo version)


 Game EP

Game EP





PS: sej komad je že bil prej objavljen samo proper export sem naredil v reasnu - daw-u ki ga uporabljam
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ijus ()

Ijus ::

Nov komad mam za pokazat: Rising Night Wave - People Of Despair (demo version)

 The Carpet

The Carpet



Komad je dolg 5:57, po žanru je techno, po stilu pa mešanica med industrial in dark technom z kančkom acida.
Upam, da vse štima (sorry za tole: za malo manj samozavesti). Problem mam z mixanjem in masteringom low frekvenc. Torej bassi in podobno.
Ter problem mam z isto mixongom in masteringom za melodije ki so že same po sebi pod echom. Evo moram mal priznat da ni vse lahko in rožnato. Da se kr mal zafrkavam.
Komad sem delal cca. 3 dni z vmesnimi pavzami - spanje pa to.

Upam, da vam bo všeč. Vsaka kritika je dobrodošla.
Moram pa že v naprej povedat, da je komad zopet ponavljajaoč in minimalističen, kot so prej že ugotavljal.
Za en krat ostajam še pri tem. Sorry vam posameznikom ki vam ot ni všeč.

LP.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

nisem mogel, da ne bi. vedel sem, da je prekmalu.
vsem, ki ste že poslušali komad, se opravičujem in vas vabim k ponovnemu poslušanju.
namreč komad sem dodelal in spedenal. dodal kar nekaj stvari.

666
ave!
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

m0LN4r ::

ljus en bro-tip,
dober glasbenik ni izkljucno dober samo v svojem stilu, treba se je pozanimati tudi o drugih, ki ti niso vsec razsiriti obzorja in crpati elemente tudi drugje.

Zgoraj si napisal, da nimas idej.
Malo poslusaj klasicno glasbo, ja tisto dolgocasno, ki je v soli ne maramo, od Amadeusa Mozarta do Rachmaninova.

Zdi se nam, da se gre za eno in isti drek v bistvu pa je klasika tok pisana, da popizdis sam slisi se tako, ker so pac "podobni" instrumenti v igri.

Za dodatno inspiracijo pa poglej se kako domorodno primitivno glasbo raznih aboriginov, afriskih plemen, nato pa se kako indijsko, muslimansko in azijsko starodobno glasbo, pa ko se ti to vsede oz. jo bos kot glasbenik znal razcleniti in prisluhniti, bos resil tezave z manjko inapiracije, idej itn.

Problem je, da se danes prevec locuje na neke stile in se prevec zapici v potem ene, dva tri in to je to, v bistvu pa je razlicne glasbe tolko da ni normalno.

Sem zadnjic poslusal enga iz nekega afriskega plemena, ki je zaigral pesem na piscal, ki ima samo en ton. Hah.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Ijus ::

m0LN4a, bo držalo to kar si napisal.
ma dejansko bi moral v glasbeno šolo.
če že ne zaradi glasbenega izražanja - besedoslovje. pač da se lahko na konkreten kulturen način pogovarjaš s soglasbeniki.
meni pa to manjka.

in tudi v glasbeni šoli bi te naučili marsikaj to kar si ti napsial.

sej lahko kot samouk, ni problema, veš, da... lej, če bo naneslo bo če ne pa ne.
silil se ne bom. ker še nikoli v žibvljenju nisem uspel če sem se silil.
vem pa kaj si hotel povedat in se strinjam.

sej meni je zelo veliko glasbene zvrsti všeč. od elektronske do metala, rocka, ... recimo to kar moj fotr posluša - slavonsko tamburaško glasbo - to mi je tud full všeč. pa celo - ne boš verjel (če kaj poznaš?) - bosansko izvorno to mi je tud full dobr. ko je samo en inštrument gusle pa vokal.


----------------


drugače imam pa atm 3 komade v povojih. moram še vse tri spedenat glede mixinga pa masteringa pa vokale posnet pa še kak element doadat ala kak prehod, efekt pa bo.
še poročam pa objavim.

lp vsem.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

yo. hello.

imam en frišen komad. malo prej končal mastering (kolikor sem pač znal in zmogel). 4 ure sem delal na mixingu in masteringu. lol velik časa. ampak bo že počas.
work makes people skilled.

ok.

komad je tale: Rising Night Wave - Triumph Of Will (plugged version) (demo version).
uploadan na audiomack platformo. žal še atm nimam keša za pro unlimited profil na soundcloudu. ko ga kupim uploadam vse komade iz audiomacka na soundcloud pa zbrišem ta audiomack profil. audiomack mal sucks ker ima omejitve glede file types pa glede vleikosti fajlov v MBih. oziroma kar precej sucks tole. ok, da ne zaidem...

komad spada pod istoimenski relis za katerega pa atm nimam naslovnice. imam sicer fotko na kompu samo moram še obrezat fotko pa dodat logo pa še glede enga efekta se odločit.
uploadam ob priliki.

tale komad je meni osebno moj najboljši/najljubši komad. dobesedno ga poslušam skorajda non stop ko se le da. tudi po 5 do 10x zapored. tudi preden grem spat si ga naštitmam pa mi špila celo noč. lol hehe.
lih včer sem šel en krog naredit do celja pa nazaj pa sem skoraj da celo pot ga poslušal v avtu.

komad sem naredil v roku 2 dneh. pa prejle ponoči mixing in mastering.

upam, da je dobro ispadlo ter da vam bo komad všeč.

lp.


ps: če se pa ljubi komu kak komentar pustit se priporočam. :D
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

Evo folk. Jst mam en relis finishiran.
Gre za relis You Smile dolžine EP-ja.
4 komadi. 20 minut. 2019 letnica.
Final demo verzija.

 You Smile

You Smile



Z moje strani je narejen mixing in mastering.

Tukaj so linki do downloada:
MP3 CBR 320 (56MB .RAR)
FLAC 192/24 (831MB .RAR)
FLAC 44.1/16 (130MB .RAR)



Tisti posamezniki ki vam je ta relis všeč ga mejte, spreadite, sherite...
Tud jaz ga bom sheral kolikor ga bom zmogel in znal.
Predvsem SoulSeek (kolikor je ta zadeva še živa).
Pomoč dobrodošla.**

Kje/kako bom jaz tole urado relisal nimam pojma.
Pomoč dobrodošla.**

Za listen pred DL-om pa tukaj:
Rising Night Wave - Some Sort Of Happiness (RNW's 2019 rework) (final demo version)
Rising Night Wave - You Smile (final demo version)
Rising Night Wave - Suck It! (final demo version)
Rising Night Wave - Disgusting (final demo version)


PS: glede lame-inga** se iskreno opravičujem. pač, sem le in zgolj pasivni poslušalec elektronske glasbe, ki jo pa zelo rad poslušam. torej radio, youtube, internet, tudi kak soulseek za exploranje, beatport, itd/ipd.
PS: bi kak bandcamp bil dober za začetek? folk kaj uploada demo verzije svojih komadov? posamezniki/bendi. pa itak ker gre za demo verzije bi dal DL za 0EUR.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ijus ()

jype ::

Ijus je izjavil:

PS: bi kak bandcamp bil dober za začetek? folk kaj uploada demo verzije svojih komadov? posamezniki/bendi. pa itak ker gre za demo verzije bi dal DL za 0EUR.
Lahko vprašam ljudi, ki to počnejo, pa ti dam kontakt, če te zanima.

Ijus ::

daj, prosim.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

nov komadič:

https://soundcloud.com/rising-night-wav...

atm untitled/tudi ep/album je untitled/tudi naslovnice še nimam

tak atmosferičen, melanholičen, depresiven electro/downtempo s kančkom hip-hop okusa
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ijus ()

Vazelin ::

Hud intro. Poslušam:);)
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Ijus ::

Thnx. :D
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

Yo. Napačen file sem uploadal. Ja porka Madonna. Se zgodi. ;((
Prejšnji je imel preveč efektov.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

Po dveh mesecih+ sem le naredil nov komad.
Gre za neke vrste acid/tech electro zvrst. Komad je tud mal hard in dark.
Komad je čist frišn - danes končan. Na njemu sem delal zadnjih 3 dni.

Tukaj je link:
Rising Night Wave - Sunny Shore (demo version)

Nisem še čist ziher če je final demo verzija zato tudi nisem dal download opcije.
Mogoče bom še malo spedenal komad skozi naslednjih par dni. Kak extra efekt. Pa to.

Upam, da bo komu všeč komad.

LP
Ijus
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ladjar ::

Je kar "huda" imate smisel, dovzetnost in posluh za to. Tudi "sedla" bi na marsikakšen video za background sound. Bravo

m0LN4r ::

@ljus
A samo "dark" imas v repertoarju?
Stem predzadnjim si me nekako malo spomnil na Guardian Angel od Juno Reactor, sicer vem da je tvoj stil drugacen, ampak se vedno mi nekaj manjka pri tvojih komadih.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Ijus ::

Ladjar, hvala. :)

m0LN4r, trenutno imam samo dark na repertoarju. >:D imam pa občutek da bom kmalu začel z bolj vedrimi komadi, bolj dance komadi. :D
tole kar sedaj delam je bolj za doma poslušat z izjemo kakih parih komadov ki bi mogoče res sekal v diskaču če bi bil folk pravi.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

b3D_950 ::



na bobn'čk 8-)
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Ijus ::

Yo. Po dveh mesecih objavljam nov/latest komad narejen v mojem priljubljenem DAW programu Propellerhead Reason 10.
Delal sem ga slab teden dni. Danes ponoč naredil mixing in mastering.

Komad je po žanru elektornika kot do sedaj vedno in po stilu dark techno.
Dolg okroglih šest minut in mid tempo hitrosti.

Naslov komada je Rhythm To Me (demo version) iz (upam da nekoč) albuma Stars.
Tudi omenjeni album je latest/zadnji po kronologiji.

Tukaj še link do komada: Rising Night Wave - Rhythm To Me (demo version).

Še naslovnica:

 Stars LP

Stars LP

Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

stratosD ::

Kewl muzak - najbolj mi je všeč komad Stars - mogoče zato ker je še najmanj "dark"...
Pohvalno - in korajžno naprej :)

Ijus ::

Hvala StratosD. :)
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

b3D_950 ::

Dobr ga zmixksaš. Koliko max kanalov maš to na enkrat odprtih?
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Ijus ::

Kokr je. Rečmo 15 do 20.
Maks mam mislim da ene 40.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

PS: Samo opažam, da je bolje, da je vsak sound posebej v svojem kanalu ker potem je bolje manipulirati z končnim zvokom. Bolj jasno ispade vse skupaj. Recimo, ko delam drum beat... v Reasnu 10 izberem (običajno) KONG drum machine pa namečem drumse pa činele pa še kaka bass fx al pa kaj podobnega in je to vse v enem kanalu in je končni rezultat prenasičen sound in je težko obdelovat to. Bolj jasno ispade če je več kanalov torej idealno bi bilo če bi bil vska sound posebej v svojem kanalu. Počasi razmišljam da bi začel tako delat.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

b3D_950 ::

ekola 250€ za ReasonSuite_1130_d36-Stable__442.zip

da vidm to čudo :D
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Ijus ::

a res?!!! o hudo!

jst bom počakal na v12.

:D
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

Dejan, lej kol'k' kanalov:

 kanali

kanali





Sequencer moram še urediti. To je preden sem šel delat da ima vsak sound svoj kanal.
Bom od zdej naprej tako delal. Ker sem opazil, da več kanalov pridela boljši/lepši sound.
Če ne, je preveč vse nabasan v enem kanalu pa ni dober sound.

Sam mastering! OMG. Jao ej. zZ umret je to dela. - Velik. Pa mixing. :)) Haha. Bomo že...

V glavnem to je zadnji/latest komad, ki ga delam.


PS: Od kar sem začel delat s programom Propellerhead Reason - to je od leta 2007 - sem preračunal, da na število komadiv ki jih mam, pride en komad na en mesec.
Ni čist res glede števila komadov: imam še ogromno loop-ov za izpeljat v komade. So far imam ene 90 komadov narejenih. Samo imajo poor mastering ali so celo brez masteringa.
Pa še problem je ker nisem tako vešč glede masteringa kar se tiče kompresorja in limiterja. Vse ostalo mi več ali manj gre. To dvoje slednje me pa zafrkava.
No kakor koli: upam, da v roku tedna dni objavim ta komad - slika.

LP
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

yo slo-techovci. dolg časa nič morja. :))
od zadnjega posta ispred letom dni sem kar nekaj komadov naredil.
začel sem še en postranski glasbeni projekt. isto elektrnska glasba. začetna ciljna ideja je bila hard underground techno pa se glih nisem 100% držal tega.

vam pokažem vse, po vrsti:

1) najprej za Rising Nght Wave latest komadi:
01: Low Spirited... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
02: Bewail ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
03: Angels ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
04: Somewhere ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
05: Sound Of Drops ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
06: You And Me ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
07: In Between Us ...https://soundcloud.com/rising-night-wav...
08: So Funky ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
09: But We Fight ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
10: Kill House! ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
11: Earthquake ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
12: Million Years Of COnversio ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
13: Dark Throne - Under A Funeral Moon (RNW's In The Night 2021 Edi) ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...
14: 666 And Ass Up! ... https://soundcloud.com/rising-night-wav...

2) pa še za postranki projekt Extus (latinsko navzven):
kar link do profila pa komadov (10 komadov): https://soundcloud.com/extus/tracks

happy listening and many many basses in their faces... :))
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

aja. ps: nekateri komadi niso fertik (to so komadi z oznako WIP ali demo version). tem komadom dejansko manjka mixing pa mastering. ne vem če bom še kaj dodajal ali spreminjal. tako da načeloma so vsi komadi kar se tiče konstrukcije patranzicij pa to feritk. ... komadi z oznako final demo version ali brez oznake na koncu imena so pa finiširani. torej z mixingom in masteringom.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

za predjed - 2x WIP (rough preview) komada. sej sta že skor fertik. sam še finese. mastering pa EQ pa to.

When You Are Gone - melodic hard techno
When I Am Done - melancholic hard techno

kakšen komentarček lahko pustite :P
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

b3D_950 ::

@When I Am Done - melancholic hard techno

Dobr je, edino mogoč, da bi zvenelo manj ponavljajajojoče, manjka en uvod, potem pa, prehod v neko main sceno ali pa vmes kakšna pavza, in potem nek zaključek. Dejansko maš že dost stvari ok-ish, samo malo razporediš. Ampak ja, that's easier said than done. :D

Mastering delaž v drugem programu, exportaš kanale in potem zmixaš?
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Ijus ::

ne. vse delam v main DAW-u - Reason 11.
jah sej napredujem glede komadov. je res ja da je malo repetativen komad. sam ... kva pa vem. tko sem feelal situacijo v lajfu pa tko naredil komad. pač melanholija okoli lajfa. življneske poti. neki tazga recimo. sam ker je pač life tko rečejo vsi borba pol pač hard techno. recimo sporočilo ne se vdat.

edit/ps: thanks za komentar :)
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ijus ()

Ijus ::

Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

mr_chai ::

Ne vem, men je taka elektronska muska kr neki... Ampak, če ti lahk dam nasvet, je to sam, da manj je več. Če hočeš uspeti, pol se fokusiraj res na manj. Poglej npr. Sofi Tuker, onadva delata precej simpl zadeve, ampak sta nardila neki posebnga, čeprav tud take muske nism glih fan...

Ijus ::

nov EP/LP/kva jaz vem kva "Because...". so far 2 komada. za naprej še ne vem.
prvi komad je še WIP. drugi je končan. naslovnice še nimam.

1. komad: ... It Is Not Enough (WIP), tak prizadet komad, full weird style, a lot of shooting :))

2. komad: ... You Will Get It (končan komad), underground hard/deep/minimal techno :D
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

El Naturalle Brutalle (dark jazzy electro)
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

hurikhan ::

When I Hate Your Soul (WIP-rough preview) ma dejansko dober groove. Manjka ji edino dinamičnosti (kakšen zanimiv prehod,...), da bi jo lahko rolal na partiju.

Ijus ::

nekaj imam za pokazat za ljubitelje metala predvsem OSSDM-a: Rising Night Wave - Triumph Of Will (Plugged Version) - kombinacija OSSDM in elektronike.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ijus ()

Ijus ::

mal' da poteasnem

moj nov komadič goa/psy tech trance: Rising Night Wave - Disdained Kingdome (WIP)
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

S strani MojoHeadz Records založbe sem dobil pozitiven odgovor po submittanju demo tega komada:
Rising Night Wave - Disdained Kingdome (goa/psy tech trance)
Komad je sicer še v WIP stadiju, ker niso applyane finese kot so stereo imaging, panning, EQing in mastering (compressor in limiter).
To bom še videl kaj pa kako. Odvisno od nadaljnega dogovarjanja s strani omenjene založbe.

Na SoundCloud platformi me je najdel njihov kurir - torej kurir, ki dela za to založbo - in mi poslal private message z pohvalo, da je komad res dober ter, če sem za contract.
Sem odgovoril in submittal demo preko njegovega linka na njegovem profilu.

Torej: Založba je zainteresirana za relis. Jaz sem ves vesel. ... Sedaj sem v fazi dokazovanja, da je to res moje avtorsko delo ter, če sem uporabil kake sound saple, da so pridobljeni po legalni poti in da so 100% royalty free za uporabo. To vse je brez dileme. Danes/jutri naredim screenshote pa attacham račune za kupljene sound packe in bundle.

To je več ali manj to.
Še poročam.

Vas vljudno vabim k poslušanju omenjenega komada.

LP.

PS: kak' komentar je tudi dobrodošel.
PS2: MojoHeadz Records uradn stran; MojoHeadz Records na YouTube; MojoHeadz Records komadi na BeatPort.com strani.
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ijus ::

imam jaz tukaj en boljši komad: Hitting Ground.
f** živl'en'e - poslušam ga že odkar sem ga skomponiral in to je že cca 7 dni. non stop poslušam sam ta komad. po cele dneve. samo ta komad. k' da b' bil mal čez les pa prtegnen sajko. f** res :))
sploh se ga ne morem naveličat. najbolj odtrgan del mi je pa pri 3:14 ko pride grooy part. omg! i love it! 8-)
Corpse & Mrhovina, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

mr_chai ::

Bravo. Vedno boljši si. Še vedno nism fan take muske, ampak vidm napredek in verjamem, da boš uspel
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4106 107 108 109 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5400518526 (211) Scaramouche3
»

Nekaj moje muzike...

Oddelek: Sedem umetnosti
254235 (358) HolyFuck1
»

youtube - lossless video upload

Oddelek: Pomoč in nasveti
51156 (930) Ijus
»

*sodobna* glasba (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5612665 (11158) Trololololol
»

Potrebujem nekaj dobre glasbe :) (POP&DANCE)

Oddelek: Sedem umetnosti
273686 (2717) tt2advanced

Več podobnih tem