Forum » Zvok in slika » Je šla Zvočna?
Je šla Zvočna?
droid ::
Pred nekaj dnevi mi je med igranjem zamrznil računalnik. Pol sem resetiral in ko so se bootali windowsi je nekaj močno zašumelo iz slušalk, ki dobro da jih nisem mel na glavi. Dal sem bol potiho tam v trayu in dal muziko za provat. Poslušam na tiho in se zraven glasbe sliši šumenje, ko sem dal bolj naglas pa se je slišalo samo še šumenje po ritmu glasbe. Proval sem reinštalirat driverje, kar ni pomagalo, druge slušalke in zvočnike, spet isto. Integrirano zvočno sem v biosu izklopu, zdaj uporabljam zunanjo zvočno z istimi slušalkami in dela vse vredu.
Torej zanima me če se je integrirana, C-Media CM6501, zvočna skurla.
Torej zanima me če se je integrirana, C-Media CM6501, zvočna skurla.
droid ::
Plata je Asus M2N-SLI
Za napajalnik nevem drugih problemov ne dela do zdaj mi ni še zamurnu pc.
Zdaj sem spet proval enablat zvočno in dela bolše včasih normalno.
Ja zdaj sem se spomnu da sem tisti dan nekaj provaval z navijanjem procesorja. Lahko da zaradi tega.
Za napajalnik nevem drugih problemov ne dela do zdaj mi ni še zamurnu pc.
Zdaj sem spet proval enablat zvočno in dela bolše včasih normalno.
Ja zdaj sem se spomnu da sem tisti dan nekaj provaval z navijanjem procesorja. Lahko da zaradi tega.
venklem ::
hm... to je tui men ucas delal... pa pol nism meu zvoka... pol pa kr naekat nazaj prsu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2794 (2545) | MaticKregar |
» | Bass kitara na komp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4189 (3550) | dottor |
» | slušalke - slišim ventilatorOddelek: Strojna oprema | 1372 (1208) | WyattEarp |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8253 (7048) | matjash |
» | Katere sušalkeOddelek: Kaj kupiti | 2952 (2374) | TeraSonic++ |