Forum » Igre » ET Clan !
ET Clan !
x4en0n ::
Zdravo !
Mene zanima če ma kdo od tu kakšen Et clan ... al pa da pozna koga (slovenca) ki ga ima ... kr bi full rad v nek slovenski klan prišo ...
Po možnosti pa če še kdo pozna kakšen clan kjer pač govorijo angleško ... da ni nemški, katerih je full dost :P meni pa je nemščiina tak no :P neznam 2 stavka poveat :P
Mene zanima če ma kdo od tu kakšen Et clan ... al pa da pozna koga (slovenca) ki ga ima ... kr bi full rad v nek slovenski klan prišo ...
Po možnosti pa če še kdo pozna kakšen clan kjer pač govorijo angleško ... da ni nemški, katerih je full dost :P meni pa je nemščiina tak no :P neznam 2 stavka poveat :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41846 (4697) | Reloaded |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18327 (9136) | dk02 |
» | Naj Slo-tech člani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12272 (8528) | innerspace |
» | Mora samozaposleni izdajati računa za svoje storitve fizični osebi ?Oddelek: Loža | 789 (639) | urosz |
» | CoD war!Oddelek: Igre | 1587 (1259) | DejaVu |