Forum » Igre » Far Cry in Đojstik
Far Cry in Đojstik
docman ::
Ok. Imam problem. Danes kupil đojstik Logitech Rumblepad 2 in bi rad igral igro Far Cry z njim pa je ne morem. Prodajalec je reku, da bom lahko špilal pa zdaj vidim, da ne morem. Imam original igro(pc dvd rom), registrirano in vse dela tip top. Prav tako ta đojstik, registriran, inštaliran na compu in sproban in dela. Tudi vibrira. ha,ha...
Na control options pri igri sem si vse hotel nastaviti na đojstik pa ne gre. Nikakor! Lahko sem si nastavil vse komande na tipkovnici tako kot hočem in na miški. Na novi đojstik pa ne. Sem čist razočaran, tolk keša pa špilat ne morem. V skrajnem primeru bom šel do prodajalca in mu vse zatlačil v usta.
Prosim pomagajte. Glede računalnika je vse ok., prav tako usb priključkov, vse dela. Samo igra se pa ne odziva na đojstik.
HELPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!! Ima kdo kakšno idejo? Hvala...
Na control options pri igri sem si vse hotel nastaviti na đojstik pa ne gre. Nikakor! Lahko sem si nastavil vse komande na tipkovnici tako kot hočem in na miški. Na novi đojstik pa ne. Sem čist razočaran, tolk keša pa špilat ne morem. V skrajnem primeru bom šel do prodajalca in mu vse zatlačil v usta.
Prosim pomagajte. Glede računalnika je vse ok., prav tako usb priključkov, vse dela. Samo igra se pa ne odziva na đojstik.
HELPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!! Ima kdo kakšno idejo? Hvala...
pingo76 ::
Resnično si ne želiš far cry-a na joypadu.
Če ti je joypad nuja potem razmisli o nakupu kakeg xboxa saj boš tako za malo denarja zelo srečen. Joypad je eksotika za pc, pa le za peščico iger je zares uporaben (devil may cry pa kak fuzbal).
Če ti je joypad nuja potem razmisli o nakupu kakeg xboxa saj boš tako za malo denarja zelo srečen. Joypad je eksotika za pc, pa le za peščico iger je zares uporaben (devil may cry pa kak fuzbal).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xbox,ps2,ps3???Oddelek: Konzole | 2151 (1761) | simone |
» | igre for mouse onlyOddelek: Igre | 1826 (1533) | jamiroq |
» | Vrnitev Commodore 64Oddelek: Novice / Ostale najave | 4214 (3452) | misso |
» | Kodak EasyShare DX6490Oddelek: Kaj kupiti | 1485 (1338) | moj_nick |
» | NFS 6 malo zamuja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3561 (2811) | blue96 |