Forum » Pomoč in nasveti » Hp Pavilion DV8323EA - grafika
Hp Pavilion DV8323EA - grafika
grofsi ::
Ojla,
Priajtu mi je prinesu prenosnik Pavilion, ki ima sledeče probleme:
- ko ga prižgeš se čez cel ekran pojavijo beli znakci, tipo -II- in jih je ogromnooo
- in seveda blue screen, ki pa zelo hitro zgine, sem opazil da nekaj z grafiko mu ni všeč.
Po tem ko so se začeli pojavljat beli znakci po ekranu je prjatu naložu nanovo sistem tokrat Vista, prej je imel XP sp2 - licenčni ma ni nič pomagalo. Z namestitvijo driverjev za grafično se je nagajanje začelo. Jaz sumim grafično, kaj pa vi? Kakšen nasvet pred novim formatiranjem.
Računalnik je kupljen v italiji in že vn iz garancije.
Podatki:
Intel Core Duo 2* 1,66 Ghz T2050
Nvidia GF FX 7600 PCI-express 256 MB DDR
Predlogi dobrodošli.
thx
lp,
Priajtu mi je prinesu prenosnik Pavilion, ki ima sledeče probleme:
- ko ga prižgeš se čez cel ekran pojavijo beli znakci, tipo -II- in jih je ogromnooo
- in seveda blue screen, ki pa zelo hitro zgine, sem opazil da nekaj z grafiko mu ni všeč.
Po tem ko so se začeli pojavljat beli znakci po ekranu je prjatu naložu nanovo sistem tokrat Vista, prej je imel XP sp2 - licenčni ma ni nič pomagalo. Z namestitvijo driverjev za grafično se je nagajanje začelo. Jaz sumim grafično, kaj pa vi? Kakšen nasvet pred novim formatiranjem.
Računalnik je kupljen v italiji in že vn iz garancije.
Podatki:
Intel Core Duo 2* 1,66 Ghz T2050
Nvidia GF FX 7600 PCI-express 256 MB DDR
Predlogi dobrodošli.
thx
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | športna znamka na majiciOddelek: Loža | 5996 (4593) | mancini |
» | Samsung Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13873 (10242) | Mavrik |
» | Nov zakon o medijih - grda slikca na TV-juOddelek: Loža | 2181 (1312) | BaRtMaN |
» | ideja... :)Oddelek: Programiranje | 1008 (753) | Senitel |
» | Koncno! Enostavno navijanje GeForcov preko BIOSa! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3865 (2968) | Milko |