Forum » Omrežja in internet » Bill Me Later*
Bill Me Later*
Nuška ::
Glede na to, da je to o omrežjih in netu, sm dala tole temo kr sm.
Sm čist nova,tko da, če sm se narobe odločila, me kr spomnte
Ok. Bill Me Later-ne dvomm, d ste že slišal, če že ne vsaj uporabljal.
Vem že neki par stvari; me pa še velik zanima. Predvsem to, če je sploh možno, da bi mi-Slovenci-to lahko uporabljal?
Tista Social security number mi izgleda nekam sumljiva-v tem smislu, da je mi nimamo...?
No, če kdo kej ve o tem, bi bla ZELO hvaležna!!!
Ker nujno rabm neki kupt po netu, a ker nimam svoje kreditne, samo bančno, mam na izbiro bill me later in paysafecard-ker je zelo enostavno.
Sm čist nova,tko da, če sm se narobe odločila, me kr spomnte
Ok. Bill Me Later-ne dvomm, d ste že slišal, če že ne vsaj uporabljal.
Vem že neki par stvari; me pa še velik zanima. Predvsem to, če je sploh možno, da bi mi-Slovenci-to lahko uporabljal?
Tista Social security number mi izgleda nekam sumljiva-v tem smislu, da je mi nimamo...?
No, če kdo kej ve o tem, bi bla ZELO hvaležna!!!
Ker nujno rabm neki kupt po netu, a ker nimam svoje kreditne, samo bančno, mam na izbiro bill me later in paysafecard-ker je zelo enostavno.
- spremenila: Nuška ()
Neeeeeeeeeeee....
Sploh ne vem, kaj lahko še nardim...
Noro praktičen način plačvanja, ampak nikol ni nč tko kot jz hočm.
Sploh ne vem, kaj lahko še nardim...
Noro praktičen način plačvanja, ampak nikol ni nč tko kot jz hočm.
Zgodovina sprememb…
Tr0n ::
Kaj bi pa rada naredla? Placevala na tujih straneh brez kreditne kartice?
S slovenskim PayPalom ne mores nakazati iz kaksne druge kartice? Nisem nikoli uporabljal.
S slovenskim PayPalom ne mores nakazati iz kaksne druge kartice? Nisem nikoli uporabljal.
bluefish ::
Če misliš tudi v prihodnje kupovati preko neta iz tujine, potem si zrihtaj Abanka Visa Elektron debetno kartico, ki jo lahko pridobi vsakdo. Nato pa jo uporabljaš skupaj s Paypal-om.
A debetno lahk tut jst, k še nism polnoletna?
O tem sem že brala, samo Paypal se mi zde nekam kompliciran..
O tem sem že brala, samo Paypal se mi zde nekam kompliciran..
Zgodovina sprememb…
bluefish ::
Če se ne motim jo lahko dobiš tudi v tem primeru. Paypal pa niti ni preveč kompliciran.
Ob nakupu na strani, ki ga podpira, moraš samo vnesti svoj mail, ki ga uporabljaš za Paypal in potem le slediš navodilom in postopku. Poleg vsega je tak način še najbolj varen, saj imaš lahko na Paypalu le določen znesek in tako ne razkrivaš svojih podatkov trgovinam in ostalim.
Ob nakupu na strani, ki ga podpira, moraš samo vnesti svoj mail, ki ga uporabljaš za Paypal in potem le slediš navodilom in postopku. Poleg vsega je tak način še najbolj varen, saj imaš lahko na Paypalu le določen znesek in tako ne razkrivaš svojih podatkov trgovinam in ostalim.
OK. tenks
Se obvezno javm, k bom dobila kartico!
Čaw
Se obvezno javm, k bom dobila kartico!
Čaw
Zgodovina sprememb…
Hvala, da ste mi svetoval Viso Elektron!!
Takoj zatem, ko sem zanjo slišala, sem šla na Abanko...Tko da ja-ni nobenih problemov s tem, če nisi polnoleten...Eni krneki nakladajo, da se na Abanki z vsakim posebej posvetijo, če hoče Viso met(kao če je primeren kandidat za Viso)...Bullshit
Samo podpišeš, mal povprašaš. Res v izi.
Dobiš začasno kartico, do takrat ko tapravo dobiš.
Jst je še nimam, samo sumim, da bo zdele enkrat najprej pin čez en teden pa še Visa E.
NOBENIH obveznosti!!! Samo maš jo in to je to.
Res hvala za nasvet!!
Takoj zatem, ko sem zanjo slišala, sem šla na Abanko...Tko da ja-ni nobenih problemov s tem, če nisi polnoleten...Eni krneki nakladajo, da se na Abanki z vsakim posebej posvetijo, če hoče Viso met(kao če je primeren kandidat za Viso)...Bullshit
Samo podpišeš, mal povprašaš. Res v izi.
Dobiš začasno kartico, do takrat ko tapravo dobiš.
Jst je še nimam, samo sumim, da bo zdele enkrat najprej pin čez en teden pa še Visa E.
NOBENIH obveznosti!!! Samo maš jo in to je to.
Res hvala za nasvet!!
Pesimist ::
Kira je sploh prava. Debitna visa elektron ali kreditna visa elektron? Rad bi mel tako ko lahko iz NKBM preko spelat kar dnar gor nakazem in nemore it v minus. Trenutna master kard od NKBM pa bom verjetno preklical. Ker mi je prevec rizicen. Sem ze z njo placeval v UK in ce ovi kmeti hranijo moje podatke sem tak varni kot da bi z 1miljon dolarov skoz geto sel pes in veselo metal denar za sabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
#000000 ::
Obe sta taprave, samo ena je kreditna kjer plačaš enkrat na mesec 33% porabe, pri debetni pa te bremenijo takoj, se prav če maš kej gor kupiš, drugače ne.
fosil ::
Ne vem če sploh obstaja kreditna visa electron.
Načelno je visa electron debetna kartica, kar pomeni, da ti denar takoj vzamejo z računa, torej lahko plačaš samo toliko kolikor imaš denarja na računu.
Navadna visa je pa kreditna, kar pomeni da te banka kreditira. Torej ti veselo plačuješ, nato pa 1x na mesec pride račun za vse skupaj.
Načelno je visa electron debetna kartica, kar pomeni, da ti denar takoj vzamejo z računa, torej lahko plačaš samo toliko kolikor imaš denarja na računu.
Navadna visa je pa kreditna, kar pomeni da te banka kreditira. Torej ti veselo plačuješ, nato pa 1x na mesec pride račun za vse skupaj.
Tako je!
jamiroq ::
> Ne vem če sploh obstaja kreditna visa electron.
obstaja. da se jo dobiti tudi na nekaterih slovenskih bankah, kolikor vem.
obstaja. da se jo dobiti tudi na nekaterih slovenskih bankah, kolikor vem.
MarkookraM ::
www.moneybookers.com lahko preneseš denar iz navadne kartice ali pa kar gotovina na banki. Ko se registriraš ti bodo dali njihovo številko računa na neki banki v Sloveniji kamor nakažeš denar (2-5 dni traja). Če stran na kateri želiš opraviti nakup ne podpira moneybookers lahko (mislim vsaj) še vedno preneseš denar na nek paypal account in opraviš nakup z njim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 115864 (34714) | Vetrpiha |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 110523 (37570) | PINki |
» | Paypal, Visa Electron (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14292 (6563) | Hajznberg |
» | PayPal helpOddelek: Omrežja in internet | 6997 (6163) | rakun24 |
» | visa electronOddelek: Pomoč in nasveti | 8843 (8295) | mihec87 |