Forum » Izdelava spletišč » Registracija domene
Registracija domene
Hitch-Hiker ::
Že lep čas je mogoča registracija domene tudi fizični osebi.
Zanimajo me kake izkušnje z registrarji.
Kateri je ugoden, kateri je dober, oboje...
Zanimajo me kake izkušnje z registrarji.
Kateri je ugoden, kateri je dober, oboje...
Gapi ::
LapD ::
Tle pa res nima smisla komplicirat... Tam kjer gostuješ registriraj še domeno pa je... ponavadi ti jo za prvo leto celo šenkajo. Sicer pa nekih miljonov ne boš prišparal tukaj.
web&motion designer
blackbfm ::
Za ceno je čisto vseeno a daš 15 al pa 20 eur oz. sej nevem kok so sploh. Rajš glej da vzameš pri neki resni firmi. Jaz sem mel pred časom pri eni hojladri firmi, ki jim to pač ni bila glavna stvar..je bilo ugodno samo ko sem pa rabil geslo ki sem ga pozabil sem moral pa prosit in čakat 2 tedna.
suprpp ::
www.neo-serv.net
Če vzameš gostovanje, so sploh najcenejše domene v Sloveniji, če pa ne, je pa še vedno zelo ugodno.
Če vzameš gostovanje, so sploh najcenejše domene v Sloveniji, če pa ne, je pa še vedno zelo ugodno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: suprpp ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 70936 (44862) | bluefish |
» | Bodo brezrcalne kamere izpodrinile DSLR ? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12601 (11424) | no comment |
» | zunanje ohišje za trdi disk 2,5"Oddelek: Kaj kupiti | 2204 (1279) | Mitja358 |
» | Upgrade računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 4310 (3546) | jazbec |
» | Free webhosting!Oddelek: Omrežja in internet | 1437 (1284) | Yohan del Sud |