Forum » Kaj kupiti » Aparat za peko kruha
Aparat za peko kruha
boogle ::
Rad bi da me zjutraj ob 6h v kuhinji čaka svež kruh in zaradi recesije smo morali odpustiti služabnike...
Kater aparat za peko kruha je dobr? Na kaj je treba bit pozoren? Baje da obstajajo neki že pripravljeni mixi zanje. Ma kdo kake izkušnje?
Hvala
Kater aparat za peko kruha je dobr? Na kaj je treba bit pozoren? Baje da obstajajo neki že pripravljeni mixi zanje. Ma kdo kake izkušnje?
Hvala
nitro2 ::
Tole imam doma že 2 leti
http://www.ceneje.si/bomann-aparat-za-p...
super zadeva pa še poceni je
lahko kupiš namensko moko za kruhomate z vsemi sestavinami...samo vodo še vliješ in to je to
moka je pa najcenej pa iz izkušenj najboljša v tušu, prodajajo jo pa tudi v hoferju....
polnozrnata, sončnična, kmečka...pač kateri kruh želiš jesti
na kulinarika.net pa imaš še več receptov
napišem ti še recept za mlečni kruh, ki ga moja speče, da je zjutraj svež
http://www.ceneje.si/bomann-aparat-za-p...
super zadeva pa še poceni je
lahko kupiš namensko moko za kruhomate z vsemi sestavinami...samo vodo še vliješ in to je to
moka je pa najcenej pa iz izkušenj najboljša v tušu, prodajajo jo pa tudi v hoferju....
polnozrnata, sončnična, kmečka...pač kateri kruh želiš jesti
na kulinarika.net pa imaš še več receptov
tomaz- ::
napiš, bom tud jaz z veseljem prebral !
Tud jaz uporabljam isti kruhomat, pa je res OK. No, ok,ok, žena ga uporablja, jest bolj "rezultate" konzumiram..
Tud jaz uporabljam isti kruhomat, pa je res OK. No, ok,ok, žena ga uporablja, jest bolj "rezultate" konzumiram..
Voip ::
Sami imamo pa bolj slabe izkušnje s to mašino ( kruhomat ). Mogoče, ker smo jo kupili pred 4-leti in so dandanes boljše.
Izkušnje :
- testo ni pravilno vzhajalo
- kruh je bil trd
- prebilo varovalko
- na koncu se nikomur ni dalo več ukvarjati z njim
Seveda pa dopuščam možnost slabe kuharice oziroma uporabe slabe moke.
LP
P.s. Pa da kdo ne bo mislil, da bo s to stvarjo kaj dosti prihranil.
Izkušnje :
- testo ni pravilno vzhajalo
- kruh je bil trd
- prebilo varovalko
- na koncu se nikomur ni dalo več ukvarjati z njim
Seveda pa dopuščam možnost slabe kuharice oziroma uporabe slabe moke.
LP
P.s. Pa da kdo ne bo mislil, da bo s to stvarjo kaj dosti prihranil.
Genetic ::
Zakaj pa nebi prihranil? 1kg pripravljene zmesi stane cca 1EUR, temu dodas 7dcl vode in imas iz 1kg vsaj 1,5kg kruha. Cas peke je slabe 4 ure (od tega gre vecina casa za pocivanje in gnetenje, 1uro pa dejansko pece, torej poraba cca 1kWh). OK, tako velikega aparata nimam, pecem s 750g moke in 5dcl vode => 0,75EUR + 1kWh za 1,2kg kruha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Genetic ()
reeves ::
Kruhomat je idealen za... V bistvu ne vem za kaj. Mogoče je edina uporabna stvar na njemu timer, ker lahko zamakneš začetek. Jaz rabim nekako 10 minut, da zamešam kilo moke, naredim štruco oz. hlebec in ga postavim na pekač. Potem pa ni več praktično nič dela. Zalaufaš pečico, postaviš kruh not, počakaš, da je pečen in to je to.
Kdor ve kako se kruh dela, ta ne uporablja kruhomata.
Kdor ve kako se kruh dela, ta ne uporablja kruhomata.
djordjevic ::
Still waiting.
No grave is deep enough to keep us in chains.
nitro2 ::
kot sem obljubil...recept za mlečni kruh po nareku moje ženke
pekač (banjco) malo namažeš z margarino
320ml mlačnega mleka
500g moke (najboljša je hoferjeva - namenska moka za kruh, pecivo in mlečni kruh)
50g margarine (še boljše je maslo)
po želji lahko dodate rozine (med gnetenjem takrat ko mašina piska):)
program schnell (peče slabi dve uri), barva hell (nezapečen)
nasplošno imamo zelo dobre izkušnje z mašino.
Pečemo bolj iz veselja ne da bi kaj prišparali čeprav na dolgi rok se sigurno kaj prihrani. Iz 1kg moke dobiš dve štruci.
P.S. Ravnokar mi ženka pravi, da bo raje hodila v Hofer po moko, da ji je boljša.
Probajte pa boste videli katera vam bolj ugaja.
pa dober tek vsem
pekač (banjco) malo namažeš z margarino
320ml mlačnega mleka
500g moke (najboljša je hoferjeva - namenska moka za kruh, pecivo in mlečni kruh)
50g margarine (še boljše je maslo)
po želji lahko dodate rozine (med gnetenjem takrat ko mašina piska):)
program schnell (peče slabi dve uri), barva hell (nezapečen)
nasplošno imamo zelo dobre izkušnje z mašino.
Pečemo bolj iz veselja ne da bi kaj prišparali čeprav na dolgi rok se sigurno kaj prihrani. Iz 1kg moke dobiš dve štruci.
P.S. Ravnokar mi ženka pravi, da bo raje hodila v Hofer po moko, da ji je boljša.
Probajte pa boste videli katera vam bolj ugaja.
pa dober tek vsem
imallears ::
Joj jest bi pa rabu eno uno mešalno metlco, sm zadnc enkrat peku kruh pa ne vem kok mi je ratal jo zgubit. In zdej ne morm pečt kruha k ene metlce nimam. Ma kdo kak pokvarjen aparat pa mi jo da? Sj če ne bom šou pa na kak servis uprašat če majo. Hvala ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri aparat za peko kruha?Oddelek: Loža | 9406 (329) | krho |
» | Aparat za peko kruha (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25974 (6202) | zuz3k |
» | Aparat za peko kruha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40983 (36174) | fosil |
» | Pečem domač kruh preračunano stane 0,5 evra/kg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20187 (18112) | energetik |
» | KRUHOMAT - Aparat za Peko Kruha - katerega kupiti???Oddelek: Loža | 25129 (22816) | gruntfürmich |