Forum » Kaj kupiti » katere slušalke kupiti
katere slušalke kupiti
st0jko ::
Kupujem slušalke. Trenutno se nagibam kakim 5.1 ker veliko gledam filme in nadaljevanke na računalniku. Zanimajo me predvsem vaše izkušnje z različnimi proizvajalci 5.1 slušalk. Kakega ustrtezno podkrepljenega predloga za navadne-stereo slušalke se tudi ne branim. Sem pa finančno omenjen na 100€.
Hvala.
Hvala.
keks?
mat5 ::
moj predlog za stereo: Senheiser HD210 v BigBangu za 20 €; Slušalke so zaprtega tipa in proizvajajo odličen zvok tako v špilih, kot filmih in mp3. Pravtako se odlično prilegajo ušesom(ovalna oblika); tako da tudi po več urah uporabe ušesa ne trpijo. Res pa je, da 5.1 slušalk še nisem probal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mat5 ()
tilinho20 ::
Kupujem slušalke. Trenutno se nagibam kakim 5.1 ker veliko gledam filme in nadaljevanke na računalniku. Zanimajo me predvsem vaše izkušnje z različnimi proizvajalci 5.1 slušalk. Kakega ustrtezno podkrepljenega predloga za navadne-stereo slušalke se tudi ne branim. Sem pa finančno omenjen na 100€.
Hvala.
5.1 slušalke.
deadbeef ::
jaz uporabljam Razer Piranha in sem zelo zadovoljen, slušalke majo res dost bass-a, zelo definiran zvok, odlične. Mel sem tudi Logitech precision gaming headset 1 dan pa sem ga takoj vrnil, nobenih basov, zvok zanič, neudobne. Ko pridejo Razer Megalodon 7.1 vn bom vrjetno nabavil te.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup "Gaming" slušalk. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11573 (10630) | jasa123434 |
» | Katere 5.1 slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2919 (2421) | Bananovec |
» | Naglavne slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2308 (1854) | perac |
» | Nakup slušalk in zvočneOddelek: Kaj kupiti | 2516 (1932) | cinkaCR7 |
» | Katere GAMING slušalke kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 4228 (3635) | Yohan del Sud |