» »

Playstation 3 ali xbox 360

Playstation 3 ali xbox 360

«
1
2 3

matkeri ::

Lp vsem.
Zanima me kaj se trenutno bolj splača vzeti? Eno ali drugo in seveda zakaj?
Vem da ima playstation blueray predvajalnik, kar je velika prednost. Xbox so crackane igrce, kar je tudi ena prednost. Zanima me na čem je bolša slika pri samem igranju? Kakšne lastne iskušnje? In sicer kaj mi predlagate da naj kupim?

Hvala lp
  • polepsal: Mavrik ()

laught ::

Ja trenutno se ti bolj splača xbox ker je poceni,sam če počakaš pol leta pa se ti bo bolj ps3 splačal,sploh zaradi iger,drugač pa glede grafike ni nekih vlkih razlik,no vsaj jas jih nisem opazo.

destroyer2k ::

matkeri

Poglej kaj ti bol ustreza, katere zvrsti igre (ekskluzive) in saveda to ali bi rad plačevav gold account da igraš preko neta ali bi raje kupil ps3 da ne bo treba plačevat za igranje preko neta.

Berserker ::

Xbox bo imel in ima vedno boljše igre kot pa ps3 ki je nafilan z japonskimi rpg eksluzivami. Priporočam jaz xbox kr ima kr dosti robe gor, pa prek live si lahk potegneš orginal igre za prvi xbox. Poleg tega še imaš nov dashboard pri katerem lahk posnameš igre gor in se stem tudi igra hitreje nalaga pa še tišji je xbox. Baje so končno nardili nekaj z pregrevanjem not. najkec nekam drago psp prodajaš jaz svojga za 120 € +2gb kartico.

XsenO ::

Hmm btw za jrpgje je trenutno xbox daleč boljša izbira kot PS3 :P
1 + 1 = 1

Tihi Mi53k ::

tr33k daj napiši prosim par japonskih rpgjev za PS3, ker ne poznam tolk te scene pa bi rad kako probal.

Berserker ::

¸Ja recimo final fantazy mi prvo pride na pamet, malo poišči pod square enix ma kr precej jrpg, pa tudi capcom jih ima kr nekaj. Seveda jih imaš dosti na ps2. Mene jrpg ne zanimajo kr jih tudi sam ne poznam preveč, preprosto kot da bi japonsko risanko gledal. Za xbox poznam le lost oddisey pa ff13 al kateri del že, druga sploh ni gore.

laught ::

No tr33k povej mi kakšen capcomov rpg?oz povej mi jih "kr nekaj",glede tega da bo xbox mel vedno boljše igre mal pretiravaš,naslednje leto pride dosti špilov za ps3 ki res nekaj obetajo,pa mi povej ker špil ekskluziva pride drugo leto za xbox ki res obeta?

XsenO ::

Za zdej edini špil, ki bo 100% vreden igranja bo god of war 3. Za ostale projekte, ki so napovedani za naslednje leto se bo še vidlo.
1 + 1 = 1

laught ::

Kaj pa uncharted 2?pa grand turismo 5?btw 14 decembra naj bi prikazali gow 3 & uncharted 2 gameplay..

XsenO ::

Ja kaj pa novi halo, halo wars, star ocean itd?
Sej bi tudi jaz lahko naštel nekaj eklusiv, ki imajo potencial za biti dobre samo, kot sem rekel edina, ki za zdej ima res potencijal za biti dobra igra je god of war 3, za ostalo se bo še videlo.
1 + 1 = 1

Berserker ::

Jep ps3 ma redkokatero dobro eksluzivo čeprav so povečini vse povprečne, recimo killzone kao boljši od halo 3 pa zgleda kot cod4, ressitance ne pokaze nič takega da bi se res merilo z gears of war2 , .

Tihi Mi53k ::

Final Fantasya ni še nobenega za PS3, vsaj ne da bi js vedu zanj?

Berserker ::

Ja če je za xbox je tudi za ps3, ponavadi so bolj naklonjeni sonyu, recimo večina ff je na ps2 na xboxu(navadnem) pa niti enga. Če pa dela square enix za xbox tudi pa to pomojem kr hoče mal zaslužit al pa so vidli da na ps3 ni dobička. Aja pa naslednji Metal geard solid bo tudi za xbox in wii , čeprav je kojima bolj ps3 fan in se pri xboxu izgovarja na kapaciteto, vrjetno si je tokrat premislil.

Zgodovina sprememb…

Tihi Mi53k ::

Še vedno nisi povedal enga konkretnega naslova Final Fantasya za PS3.
Niti kakšnega drugega od mnogih japonskih frp-jev za PS3.

XsenO ::

Kar je trenutno jrpgjev na ps3 je Valkyria chronicle in eternal sonata (ta je tudi na xbox)
1 + 1 = 1

GoldRakun ::

Lp vsem.
Zanima me kaj se trenutno bolj splača vzeti? Eno ali drugo in seveda zakaj?
Vem da ima playstation blueray predvajalnik, kar je velika prednost. Xbox so crackane igrce, kar je tudi ena prednost. Zanima me na čem je bolša slika pri samem igranju? Kakšne lastne iskušnje? In sicer kaj mi predlagate da naj kupim?

Hvala lp

Če nimaš dost keša si raje kupi XBOX.
Če pa misliš konzolo redno nabijati, in jo tudi igrati preko neta absolutno kupi PS3
Za vse tiste ki pa pravite da je XBOX360 boljši, se varate.
šele ko boste imeli obe konzoli boste lahko rekli katera je bolša
Za nekega Low gamerja bo potem vsaka igra podpovprečna. Brez veze.

Zgodovina sprememb…

XsenO ::

En ki ima obe konzoli se pritožuje kako mora uporabljati piratsko verzijo civilization revolution na xboxu za online play, ker mu original na PS3 ne dela sploh. :D

Anyway,za tiste, ki se odločajo za nakupu PS3 ali Xbox:

Glede iger, se je najbolše orjentirat glede ekskluziv, ki ti jih konzoli ponujata. Toda takih iger ni v velikem številu in večina naslovov je za več sistemov. Načeloma so Ps3 in xbox verziji identični, toda se večkrat zgodi, da je Ps3 različica rahlo slabša (rahlo zamegljene tekstature in počasnejše delovanje v določenih delih).

Glede multimedije, obe konzoli podpirata streaming iz pcja in predvajanje večine formatov (razen .mkv ;(( ), toda zaradi blu raya je ps3 iz tega vidika daleč v prednosti.

Glede online play-a pa je izbira zanimiva. Za online igranje na xboxu je potrebno vsakih 13 mesecev plačati okoli 35 EUR naročnine, a s tem dobiš odličen in hiter servis, ki ima omogočen govor v vsaki igri. Ps3 ponuja zastonjsko izkušnjo a s tem tudi dosti slabšo kvaliteto.

To je to v glavnem. Sam trenutno poseduje xbox360, soliden pc in wii (za katerega mislim, da sem naredil biggest mistake ever). PS3 si bom skoraj 100% nabavil enkrat ko pride God of war 3. Če se odločiš za nakup PS3 pa ti priporočam, da počakaš vsaj do marca, ko naj bi bile pocenitve.
1 + 1 = 1

Berserker ::

Hja jaz imam wii, xbox 360, ps3, in psp. Tako da sam vem da mi je xbox boljši res da je imel in ima nekatere težave in plačljiv internet vendar se odreže kr odlično glede iger oz. ekskluziv ki jih premore. Xbox je precej poceni vendar imaš seveda pomisleke kupit poceni za 150 € ali kupit tistega v avstriji z diskom da je mir. Pri ps3 preprosto kupiš pa ni problemov imaš kr dosti velik disk tak da ni panike. Danes sem gledal v BB da imajo za 399 € ps3 8ogb + igra resisstance 2, sam sem dal letos marca 499 € za ps3 40 gb +mgs4, al se je res tak pocenil ali je sam to pred božicem. Priporočam če imaš denar obe konzoli tako see neboš rabo bat da neboš deležen ekskluziv.

tomos ::

LP vsem!
Odločam se med xbox 360 in ps3. playstation 3 dobim za 200EUR 80 GB verzijo zraven 4 špile cod5, gran turismo al kak se reče pa še nekaj. tudi tipkovnico za po netu gledat. Samo je problem za igre pol, kr so drage. Zanima me kje se dobijo najcenejše pa približna cena. drugače pa igram bol ko ne športne igrice fifa10 ipd. Zdaj pa za xbox 360 nevem katero verzijo bi vzel če bi že kupil xbox-a kako xbox shekam oz. pač naredim da lahko gor dam špile z travnika. in koliko me to stane. zanima me kakšna je ponudba igric za xbox in kakšna za ps3? ali je xbox arcade vredu in kakšna je razlika napram elite-u.
hvala za odgovore,pozdrav vsem

49106 ::

Iz Britanije se dobi za že za 20 do 40 eu

http://www.gamestracker.com/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

luka070 ::

vzemi xbox al ke kak sploh vprašaš ke takega !!!

matonson ::

Skoraj 2 leti stara tema:D

Bananovec ::

luka070 je izjavil:

vzemi xbox al ke kak sploh vprašaš ke takega !!!

Nikoli probal PS3? ... se mi je zdelo ...
Če bi sam imel keš, bi nabavil kar obe.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

sulicar ::

OK!Ker vidim,da< je že zdaj minilo dve leti od zadnji debat,bi še jaz enkrat vprašal,kaj je boljše in zakaj,ker bi si ga rad za zimske dni in noči kupil enega ali drugega!!??

BALAST ::

Če bi rad odklepal konzolo vzami Xbox, če pa raje igraš prek spleta originale pa PS3.

Ali drugače, če misliš igrat Mortal Kombat 9 vzami PS3, če pa Forza4 pa Xbox.

Pa s5 drug pogled, če bi rad igral Dark Souls Xbox, če Uncharted 3 PS3... :D
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

sulicar ::

Vem,da ima ima xbox še kinect,kaj pa ps3?Vidim,da se dobijo ključki usb za odklepanje xbox-a,kaj pa ps3?Rad pa bi gledal hd filme(mkv)in podobno.Kaj torej naj izberem in pa seveda rabljeno ali novo?

Morenov ::

Včasih sem imel PlayStation, sedaj pa X360. Vzami slednjega. Večji nabor iger, boljša grafika, večji community za igranje prek spleta, lažji za shekat, lažja izdelava varnostnih kopij ipd. Skratka preveč je plusov na strani Xboxa.

XsenO ::

Večji nabor iger

Zadnji dve leti iz vidika ekskluziv je na Xboxu suša v primerjavi s PS3
boljša grafika

Od igre do igre odvisno. Le redke imajo res opazne razlike in te razlike niso vedno v prid Xboxu
večji community za igranje prek splet

Večji ni rečeno boljše organiziran pa ja. Toda, če misliš piratizirat kar pozabi na ta vidik.

Glede move in kinect so za moje pojme oboje en kup casual/gimmick govna :)

Na obeh konzolah lahko načeloma brez težav streamaš video (razen če so v kakšnem čudnem formatu) in to brez kakršnegakoli odklepa. Meni osebno je bolj prijetno za gledanje videa skozi PS3 zaradi rahlo boljšega vmesnika.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()

boremeister ::

Tudi sam se zanimam za nakup ene izmed konzol. Ker imam namen igrati le občasno, me zanima katera varianta bi bila najcenejša, torej recimo nova konzola, odklep/hack, igranje preko spleta recimo ni relevantno. Kot vidim se dobi nov XBOX za 180€, nov PS3 za 250€. Zanima me tudi kaj dejansko pomeni, če ima konzola le 4GB (kaj se z njo ne da, kar se da s tisto, ki ima več prostora), kako je z odklepanjem konzol (koliko stane?/jo lahko hacknem sam/flashnem), kaj pomeni igranje varnostnih kopij.

Hvala za odgovore.

Morenov ::

XsenO je izjavil:

Od igre do igre odvisno. Le redke imajo res opazne razlike in te razlike niso vedno v prid Xboxu
To da je koda za xbox igre bližja pc kodi kot koda ps3 iger vemo vsi. Razvijalci porabijo več časa za razvoj ps3 iger in jim zato ostane manj časa za grafiko, ki je posledično slabša, tako da ko so razlike so razlike v prid X360.

XsenO je izjavil:

Večji ni rečeno boljše organiziran pa ja. Toda, če misliš piratizirat kar pozabi na ta vidik.
Večji in bolje organiziran. Če misliš piratizirat pa ti ni treba pozabiti na ta vidik, ker je boj za nevtraliziranje Ms zaščit več kot uspešen.

XsenO je izjavil:

Glede move in kinect so za moje pojme oboje en kup casual/gimmick govna :)
Nimam pravih izkušenj, bi ti pa dal prav, čeprav pride prav za kak družaben večer.

XsenO je izjavil:

Na obeh konzolah lahko načeloma brez težav streamaš video (razen če so v kakšnem čudnem formatu) in to brez kakršnegakoli odklepa. Meni osebno je bolj prijetno za gledanje videa skozi PS3 zaradi rahlo boljšega vmesnika.
Gledam veliko preko xboxa in morm priznat da mi je mega, ne spomnem se če je bilo na ps3 boljše, tako verjamem na besedo ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Morenov ()

Morenov ::

boremeister je izjavil:

Tudi sam se zanimam za nakup ene izmed konzol. Ker imam namen igrati le občasno, me zanima katera varianta bi bila najcenejša, torej recimo nova konzola, odklep/hack, igranje preko spleta recimo ni relevantno. Kot vidim se dobi nov XBOX za 180€, nov PS3 za 250€. Zanima me tudi kaj dejansko pomeni, če ima konzola le 4GB (kaj se z njo ne da, kar se da s tisto, ki ima več prostora), kako je z odklepanjem konzol (koliko stane?/jo lahko hacknem sam/flashnem), kaj pomeni igranje varnostnih kopij.

Hvala za odgovore.

Disk potrebuješ za shranjevanje savegameov in pa za inštalacijo iger na hdd z namenom manjše obrabe laserja in hitrejšega nalaganja. Svetujem nakup z diskom. Odklep je okoli 50€, pri starih konzolah manj. Če nimaš izkušenj je bolj težko flashat, potrebuješ dodatno opremo itd., pa še za*ebeš lahko. Varnostna kopija je pa fensi izraz za piratsko kopijo s tem da se varnostna razume tudi kot kopija originala, ki si ga lastiš z namenom prezervacije le-tega, medtem pa je piratska tista, ki si jo pobral z neta.

XsenO ::

To da je koda za xbox igre bližja pc kodi kot koda ps3 iger vemo vsi. Razvijalci porabijo več časa za razvoj ps3 iger in jim zato ostane manj časa za grafiko, ki je posledično slabša, tako da ko so razlike so razlike v prid X360.

Na začetku so multiplatform špili zgledali rahlo boljše na xbox (v 95% primeru manjše razlike, ki jih opaziš šele če direktno primerjaš side by side) Tej primeri so danes redki in multiplatform špili so v praksi identični. Se pa še vedno vsak tolko pojavi špil kjer so očitne razlike (ghostbuster če se prav spovnim je daleć lepše zgledav na xboxu medtem ko je Final Fantasy 13 daleč lepše zgledav na PS3, da ne omenjamo še prednosti, da je le na enem disku).
Glede ekskluziv pa še vedno nisem videl lepšega špila kot je uncharted 2 ( 3 nisem še nabavil tako da ne morem komentirati).

ker je boj za nevtraliziranje Ms zaščit več kot uspešen.

Samo ne se jokati, ko je naslednji banwave :)

Nimam pravih izkušenj, bi ti pa dal prav, čeprav pride prav za kak družaben večer.

Ja sej za družabne večere so verjetno kar kul, toda meni osebno še vedno gre na bruhanje ko pomislim na letošnji microsoftov show na E3;((
1 + 1 = 1

Morenov ::

XsenO je izjavil:

Samo ne se jokati, ko je naslednji banwave :)
Še nikdar se nisem, vsemu se da lepo izogniti ;)

puginho ::

boremeister je izjavil:

Tudi sam se zanimam za nakup ene izmed konzol. Ker imam namen igrati le občasno, me zanima katera varianta bi bila najcenejša, torej recimo nova konzola, odklep/hack, igranje preko spleta recimo ni relevantno. Kot vidim se dobi nov XBOX za 180€, nov PS3 za 250€. Zanima me tudi kaj dejansko pomeni, če ima konzola le 4GB (kaj se z njo ne da, kar se da s tisto, ki ima več prostora), kako je z odklepanjem konzol (koliko stane?/jo lahko hacknem sam/flashnem), kaj pomeni igranje varnostnih kopij.

Hvala za odgovore.


4GB Xbox 360 bi znal bit v prihodnosti problematičen, kar se tiče grafike, ker bo imelo vedno več novejših iger zahtevo za nalaganje HD tekstur na trdi disk, ki ga 4GB xbox nima in posledično bo velika razlika v grafiki na obeh verzijah xboxa. To sicer lahko rešiš z nakupom dodatnega diska, kar te pa pride dražje kot nakup 250GB xboxa. Drugače sta pa obe konzoli super in nekih ekstremnih razlik ni. Pa če boš samo občasni igralec ne vidim razloga zakaj bi se zajebaval z piratiziranjem, če pa imaš iger koliko čes in to že od 10EUR dalje in če si ti kdaj zalušta online... Ne pozabi, da je pri xbox online za plačat pri PS3 pa zastojn.

sulicar ::

XsenO je izjavil:

Večji nabor iger



Na obeh konzolah lahko načeloma brez težav streamaš video (razen če so v kakšnem čudnem formatu) in to brez kakršnegakoli odklepa. Meni osebno je bolj prijetno za gledanje videa skozi PS3 zaradi rahlo boljšega vmesnika.



Kako to misliš,podrobneje prosim!

krop ::

Morenov je izjavil:

Včasih sem imel PlayStation, sedaj pa X360. Vzami slednjega. Večji nabor iger, boljša grafika, večji community za igranje prek spleta, lažji za shekat, lažja izdelava varnostnih kopij ipd. Skratka preveč je plusov na strani Xboxa.


Vse razlogi, ki si podal so neresnični. Boljša grafika wtf? Za igranje prek spleta moraš pr xboxu plačat 40€ na leto pr PS3 pa nič ;)

XsenO ::

Pobereš PS3 media server http://ps3mediaserver.blogspot.com/
Namestiš na računalnik.
Določiš kaj boš dal v share
Gledaš na kozoli ki imaš.
1 + 1 = 1

boremeister ::

Hvala za odgovore. Pa še nekaj - je moč pričakovati kakšne posebne akcije v obdobju pred novim letom, bi se torej splačalo počakati z nakupom konzole do takrat?

puginho ::

boremeister je izjavil:

Hvala za odgovore. Pa še nekaj - je moč pričakovati kakšne posebne akcije v obdobju pred novim letom, bi se torej splačalo počakati z nakupom konzole do takrat?


Za PS3 ne pričakuj posebnih akcij ker se je ravno letos pocenil. Akcije bodo bolj v smislu, da boš dobil v paketu še dodaten špil zastonj.

boremeister ::

puginho je izjavil:

boremeister je izjavil:

Hvala za odgovore. Pa še nekaj - je moč pričakovati kakšne posebne akcije v obdobju pred novim letom, bi se torej splačalo počakati z nakupom konzole do takrat?


Za PS3 ne pričakuj posebnih akcij ker se je ravno letos pocenil. Akcije bodo bolj v smislu, da boš dobil v paketu še dodaten špil zastonj.


Tudi taka akcija bi bila super :)... Še enkrat hvala za odgovore.

Maxl ::

XsenO je izjavil:

Pobereš PS3 media server http://ps3mediaserver.blogspot.com/
Namestiš na računalnik.
Določiš kaj boš dal v share
Gledaš na kozoli ki imaš.


Kako se da bypassati oz. odstraniti Cinavio, ki stalno najeda? Sem probal že vse, kar sem našel na Googlu, a še vedno brez učinka.

soldier1337 ::

ps3 pika

krop ::

in pika ;)

St235 ::

Enako kot pred dvema letoma:
Edini omembe vreden kriterij katero konzolo kupit je, katere ekskluzive so ti bolj pomembne. Drugi argument, ki ga še kupim je: poglej kaj imajo kolegi, če boš z njimi igral online.

Morenov ::

krop je izjavil:

Vse razlogi, ki si podal so neresnični. Boljša grafika wtf? Za igranje prek spleta moraš pr xboxu plačat 40€ na leto pr PS3 pa nič ;)
Pa ga imamo še enega telebajska, ki ima doma ps3 in ni nikdar videl xboxa. Imej ti koga drugega za lažnjivca, drugače pa sem bil jaz isto tele kot ti dokler nisem kupil sledečega. Pač ignoranca naredi svoje. Zdaj se pa ne bi vrnil na ps3 pa da me ubijete. Xbox live stane res dobrih 30€ na leto vendar se splača plačati za boljši izdelek, po drugi strani pa stane ps3 več pa smo tam. Mimogrede sem jaz za mojega slima z 250Gb hdd odštel pičlih 180€.

XsenO ::

Krop ima kar prav v primeru, da odvržemo del o lažjem hekanju.
1 + 1 = 1

St235 ::

Morenov je izjavil:

krop je izjavil:

Vse razlogi, ki si podal so neresnični. Boljša grafika wtf? Za igranje prek spleta moraš pr xboxu plačat 40€ na leto pr PS3 pa nič ;)
Pa ga imamo še enega telebajska, ki ima doma ps3 in ni nikdar videl xboxa. Imej ti koga drugega za lažnjivca, drugače pa sem bil jaz isto tele kot ti dokler nisem kupil sledečega. Pač ignoranca naredi svoje. Zdaj se pa ne bi vrnil na ps3 pa da me ubijete. Xbox live stane res dobrih 30€ na leto vendar se splača plačati za boljši izdelek, po drugi strani pa stane ps3 več pa smo tam. Mimogrede sem jaz za mojega slima z 250Gb hdd odštel pičlih 180€.


in fanboja, ki ne vidi dle od MS škatljice.

Kar se grafike tiče so posamezni priemri kjer se da dlakocepsko najti razlike. Predvsem od začetka je bilo več naslovov, ki so teoretično boljše zgledal na xbox. Zdaj je situacija praktično izenačena. Zadnji špil, kjer je bila drastična razlika je bil FF13, kjer je PS dobesedno povozil xbox.

Nakoncu pa kot že 100x rečeno: štejejo ekluzive, razen seveda za pomilovanja vredne flameboye, ki kot ključno prednost xboxa vidijo graično superironost na podlagi mikroskopskih primerjav.

Morenov ::

@Lakotnik29:
fanboya? fanboy sem bil ko sem imel samo plejstejšon in nisem hotel slišati o xboxu. od tega je minilo že več let, sedaj podajam svoje mnenje, ki je super partes. kvečjemu bi raje pohvalil ps3 in sony kot pa M$, vendar se bo to zgodilo samo ko si bodo le-to zaslužili. mogoče ste pa vi ps fanboyi... npr. XsenO, ki ima oboje pravi da ni bistvenih razlik. drugače pa ni težko ugotovit zakaj je FF13 boljši na ps3 kot xboxu, 1+1=2.
@XsenO:
kje se po tvojem zaplete pri hekanju?

XsenO ::

Sam sem pravil, da je Krop imel več ali manj prav ko je rekel, da je spodaj quotan sestavek več ali manj BS minus tisto o hekanju

Večji nabor iger, boljša grafika, večji community za igranje prek spleta, lažji za shekat, lažja izdelava varnostnih kopij ipd. Skratka preveč je plusov na strani Xboxa.





npr. XsenO, ki ima oboje pravi da ni bistvenih razlik. drugače pa ni težko ugotovit zakaj je FF13 boljši na ps3 kot xboxu, 1+1=2.


Bolj pravim, da tam kjer so vidne razlike so enkrat v prid PS3 drugič pa 360.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PS3 vs. Xbox 360 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Konzole
478263880 (10118) Larisabrownb
»

xbox za sina (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
6814090 (12398) scipascapa
»

Xbox One ali PS4 (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
7021042 (19283) LitralSM
»

Katero konzolo kupiti? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Konzole
15826531 (23109) Pesimist
»

PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
9514438 (10957) PARTyZAN

Več podobnih tem