Forum » Pomoč in nasveti » XBOX 360
XBOX 360
DeeyAn ::
Pozdravljeni!
Razmišljam o nakupu XBOX 360 premium, in me zanima kako je s piratskimi igrami. slišal semza 2 varjanti. Al ga daš čipat pa zgubiš garancijo, al pa z nekim crackom, tak da lahko obdržiš garancijo. Je ta 2 varjanta možna ?
Zanima me tudi kje lahko kupujem igre za XBOX 360.
Prosim za vse nasvete in pomoč. Hvala
Razmišljam o nakupu XBOX 360 premium, in me zanima kako je s piratskimi igrami. slišal semza 2 varjanti. Al ga daš čipat pa zgubiš garancijo, al pa z nekim crackom, tak da lahko obdržiš garancijo. Je ta 2 varjanta možna ?
Zanima me tudi kje lahko kupujem igre za XBOX 360.
Prosim za vse nasvete in pomoč. Hvala
LuGi ::
Obstaja tema za X360 > Vse o Xbox 360
"crack" = "čipat" Uradno izgubis garnacijo..neuradno pa ostane garancijska nalepka nalepljena torej ne zgubis garancije :D
game.co.uk - igabiba.si
"crack" = "čipat" Uradno izgubis garnacijo..neuradno pa ostane garancijska nalepka nalepljena torej ne zgubis garancije :D
game.co.uk - igabiba.si
DeeyAn ::
Aha a veš mogoče kje se da dobit ta crack? in če veš kje bi lahko dobil gta 4 za XBOX 360. Prihajam iz MB, v mülleru je nimajo, za bigbang sem slišal da ne podpirajo XBOXov in nevem kje naj še iščem.
Eno in isto..oba imata isti učinek..noben se ne odloca za cip ker odklep - fw hack naredi isto (nič ne pridobis ce vgradis cip)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 206114 (83287) | radovednik |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8342 (6822) | Dr_Andy |
» | PlayStation 3 Slim tudi uradno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 13507 (9369) | Jst |
» | Nakup konzole (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 5332 (3846) | marcel282 |
» | Problemi pri nakupu XBOX360 v AnglijiOddelek: Konzole | 2445 (2151) | GoodHeart |