» »

Težava z instalacijo driverjev na acer laptop oz. zaznavo le teh

Težava z instalacijo driverjev na acer laptop oz. zaznavo le teh

lprelesn ::

čao !

....imam laptop acer -aspire 7520 na katerem je nameščena grafična kartica nVidia 7000M. Vsakič ko posnamem driverje (za to kartico) mi ob naslednjem zagonu rač. napiše v sistemu da je zaznal oz. je posneta --->> standard VGA kartica ?!
Na lastnostih mi je ko sem na začetku imel še nerabljen rač. (novi windowsi) mi je pisalo nVidia 7000M 256 MB ....kaj naj naredim da bo končno zaznal pravilno to kartico ?! Rač. sem dobil brez kakršnega koli prog. CD-ja :( uporabljam pa OS Vista 32mb

(Bral pa sem že vse žive opise na netu kje dobit prave driverje itd. sam mislim ,da je težava nekje drugje,ker pravih driverjev ni problem dobiti na netu -)

P*s*- a ja a mogoče, še kdo ve tudi zakaj ,ko na svojem novem laptopu karkoli pišem mi meša črke oz. preskakuje iz vrstice v vrstico in začnem vmes pisat kjer je blo že nekaj napisano-vrivanje v stavke ?!

Hvala za nasvete ...

ender ::

(Bral pa sem že vse žive opise na netu kje dobit prave driverje itd. sam mislim ,da je težava nekje drugje,ker pravih driverjev ni problem dobiti na netu -)
A te gonilnike si že poizkusil? Kaj se zgodi, ko jih namestiš (naredi posnetek Device Managerja preden znova zaženeš računalnik tako, da se vidi grafična kartica, in prilepi sliko).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

Scuba ::

P*s*- a ja a mogoče, še kdo ve tudi zakaj ,ko na svojem novem laptopu karkoli pišem mi meša črke oz. preskakuje iz vrstice v vrstico in začnem vmes pisat kjer je blo že nekaj napisano-vrivanje v stavke ?!

Odmakni roke s touchpada, ko tipkaš. ;)
Guns don't kiil people. Husbands who come home early do.

lprelesn ::

ender

-------------->>>>>>>>> ti si legenda ! :D po 3-eh mesecih spet dela thank"s !!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

driver

Oddelek: Pomoč in nasveti
91139 (1010) Yacked2
»

Program za TV kartico

Oddelek: Programska oprema
141423 (1237) Mati
»