Forum » Hlajenje in modifikacije » Toshiba heatpipe
Toshiba heatpipe
Loaded ::
Lp
Zanima me kje bi se dalo dobit heatpipe za prenosnik Toshiba Satellite Pro A100. Namreč imam probleme z pregrevanjem...probal sem pa že vse...od menjave paste do pucanja. Tudi venbtilator nonstop melje.
Lp
Zanima me kje bi se dalo dobit heatpipe za prenosnik Toshiba Satellite Pro A100. Namreč imam probleme z pregrevanjem...probal sem pa že vse...od menjave paste do pucanja. Tudi venbtilator nonstop melje.
Lp
Loadeed
Mitja358 ::
Heatpipe se ti ne splača pa še zelo težko se ga dobi. rajši si kupi hladilnik za prenosnik (stane nekje od 30€ naprej) Link od enih: http://www.comshop.si/search.asp?srchSt...
Najbolj bi ti priporočal teva zadnjiva (jaz imam predzadnjega srebrnega in se mi je temperatura zmanjšala do 15 st. celzija)
Najbolj bi ti priporočal teva zadnjiva (jaz imam predzadnjega srebrnega in se mi je temperatura zmanjšala do 15 st. celzija)
Mitja358 ::
saj pa tisti za 23€ od akase bo tuti dovolj, vendar se splača kupiti malce boljšega. Če pa nimaš denarja pa kar tistega za23€
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik dela počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 4897 (4165) | solatko |
» | Računalnik štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1496 (1364) | solatko |
» | Nakup procesorja za prenosnikOddelek: Strojna oprema | 1825 (1433) | Pyr0Beast |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7012 (5913) | Pyr0Beast |
» | Sestavljam 0dB server/download box - rabim pomocOddelek: Kaj kupiti | 3286 (2071) | Macketina |