Forum » Programiranje » OpenGL
OpenGL
Robocop1 ::
Pozdravljeni.
Napisati moram program z uporabo OpenGL (programski jezik mora biti Dev C++ ali C#). Tega pa še nisem programiral, pa tudi ne vem kje začeti.
Moje vprašanje pa se glasi: A mi lahko kdo poišče kakšen uporaben tutorial, kjer bi bilo vse razloženo, vključno z primeri?
Še bolj vesel pa bi bil, če bi si kdo uzel urco časa in mi to sprogramiral.
PS: Ni pomembno, kaj bo program delal, pomembno je, da dela.
Napisati moram program z uporabo OpenGL (programski jezik mora biti Dev C++ ali C#). Tega pa še nisem programiral, pa tudi ne vem kje začeti.
Moje vprašanje pa se glasi: A mi lahko kdo poišče kakšen uporaben tutorial, kjer bi bilo vse razloženo, vključno z primeri?
Še bolj vesel pa bi bil, če bi si kdo uzel urco časa in mi to sprogramiral.
PS: Ni pomembno, kaj bo program delal, pomembno je, da dela.
Utk ::
nehe.gamedev.net. Če je ta stran še živa :) Nism napisal linka, ker si ne bi dal glave odrezat, da je točno tako, ampak nekaj takega sigurno.
netanyahu ::
http://www.videotutorialsrock.com/ - 21 video tutorialov za OpenGL
Potem pa lahko knjiga Paul Martz, OpenGL Distilled, Addison-Wesley 2007. Je napisana tako, da se hitro bere.
Potem pa lahko knjiga Paul Martz, OpenGL Distilled, Addison-Wesley 2007. Je napisana tako, da se hitro bere.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Valve izdal SteamOS in predstavil prototip Steam Machine in Steam ControllerOddelek: Novice / Konzole | 15439 (10445) | Testman42 |
» | Resnična Resničnost: Linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / RTV Slo | 13934 (8704) | smihael |
» | Kako preprosto prikazati 3D objekt, za katerega imaš podane vse trikotnike z koordinaOddelek: Programiranje | 1959 (1753) | RiNC |
» | OpenGL problemOddelek: Programiranje | 2485 (2051) | Gundolf |
» | Kje začeti z programiranjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7931 (5535) | BigWhale |