Forum » Pomoč in nasveti » Dell Latitude D830 in zunanji mikrofon
Dell Latitude D830 in zunanji mikrofon

Fave ::
Poizkusil sem vse kar mi je padlo na pamet, pa noče in noče delat.
Hočem priključit običajni mikrofon na 3,5mm jack vtič zraven katerega je narisan mikrofon.
Zmanjkalo mi je idej in prosim za pomoč. Hvala.
Hočem priključit običajni mikrofon na 3,5mm jack vtič zraven katerega je narisan mikrofon.
Zmanjkalo mi je idej in prosim za pomoč. Hvala.
My mind's a hyper tool that fixes everything.

r5r ::
Odvisno je, kakšen mikrofon imaš.
Načeloma tisti majhni kondenzatorski delajo, medtem ko za druge potrebuješ predojačevalnik ali Phantom power.
Načeloma tisti majhni kondenzatorski delajo, medtem ko za druge potrebuješ predojačevalnik ali Phantom power.
And it makes me wonder.

Imam enga namiznega, sicer starga, ampak delujočega in imam enega naglavnega. Pa z nobenim ni nič.

rainmaker666 ::
poglej v nastavitvah zvočne kartice če imaš morda nastavljen vhod za mikrofon da deluje kot izhod za zvočnike.

Evo, zdej mi je začel delat. Zamenjal gonilnik in je ok.
Zdej me pa zanima kako bi to, kar povem v mikrofon, spravu na line out od prenosnika. Ker snemam lahko, na izhodu tudi lahko predvajam glasbo, mikrofona pa na izhodu ne dobim.
Zdej me pa zanima kako bi to, kar povem v mikrofon, spravu na line out od prenosnika. Ker snemam lahko, na izhodu tudi lahko predvajam glasbo, mikrofona pa na izhodu ne dobim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj zvočnik je lahko tudi mikrofonOddelek: Novice / Varnost | 14321 (11783) | Ahim |
» | Mikrofon + zvočnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3824 (3458) | čuhalev |
» | Kako imate priklopljene zvočnike + slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 2392 (2183) | vlak |
» | mikrofon in kabelOddelek: Zvok in slika | 1002 (898) | charna |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8389 (7184) | matjash |