» »

PINNACLE studio

PINNACLE studio

jur50 ::

MPEG datoteke, posnete s HDD kamero Sony, obdelujem s Pinnacle studio 10.8.
Pri predvajanju preko zunanjega DVD predvajalnika predvsem premikajoči posnetki ne tečejo gladko , temveč se pojavlja zatikanje (cukanje) oz. tresenje posnetka. Poizkušal sem že izvoz v AVI oz. MPEG - in zatem izdelati DVD toda rezultati na DVD-ju so enaki.
Kot zanimivost naj dodam, da na nekaterih DVD enotah isti DVD predvajam normalno.
Mi lahko kdo svetuje oz. opiše kako odpravim težavo ?

tps3867 ::

Jaz uporabljam Pinnacle studio 11, prej 9 pa načeloma ni problema. Snemam pa na MiniDV kasete in je problem le takrat, ko tankam preko Pinnacla iz kamere na PC in slučajno vmes še kaj delam na PC-u. Takrat že pri obdelavi vidim cukanje, ko pa pretvorim in zapečem na DVD se ne pojavijo nove težave. Mogoče je težava le v hitrosti zapisovanja na DVD. Ta naj bo 1/2 od max hitrosti, ki piše na DVD mediju. Mogoče pomaga. LP
Kr neki

StratOS ::

To bo problem dekodirnika na predvajalniku DVD (eksterne enote oz. hišni kino), ki ni zmožen predvajati oz. obdelati takšno količino podatkov, če kupiš boljši DVD predvajalnik tu ni teh problemov.
Probaj, če je tvoj narejeni DVD res 'DVD kompatibilen'. Sam vem, da sem imel podobne težave.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konvert video (VHS) posnetka v DVD-Video format

Oddelek: Pomoč in nasveti
92254 (1917) Robert
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )