Forum » Zvok in slika » PINNACLE studio
PINNACLE studio
jur50 ::
MPEG datoteke, posnete s HDD kamero Sony, obdelujem s Pinnacle studio 10.8.
Pri predvajanju preko zunanjega DVD predvajalnika predvsem premikajoči posnetki ne tečejo gladko , temveč se pojavlja zatikanje (cukanje) oz. tresenje posnetka. Poizkušal sem že izvoz v AVI oz. MPEG - in zatem izdelati DVD toda rezultati na DVD-ju so enaki.
Kot zanimivost naj dodam, da na nekaterih DVD enotah isti DVD predvajam normalno.
Mi lahko kdo svetuje oz. opiše kako odpravim težavo ?
Pri predvajanju preko zunanjega DVD predvajalnika predvsem premikajoči posnetki ne tečejo gladko , temveč se pojavlja zatikanje (cukanje) oz. tresenje posnetka. Poizkušal sem že izvoz v AVI oz. MPEG - in zatem izdelati DVD toda rezultati na DVD-ju so enaki.
Kot zanimivost naj dodam, da na nekaterih DVD enotah isti DVD predvajam normalno.
Mi lahko kdo svetuje oz. opiše kako odpravim težavo ?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
tps3867 ::
Jaz uporabljam Pinnacle studio 11, prej 9 pa načeloma ni problema. Snemam pa na MiniDV kasete in je problem le takrat, ko tankam preko Pinnacla iz kamere na PC in slučajno vmes še kaj delam na PC-u. Takrat že pri obdelavi vidim cukanje, ko pa pretvorim in zapečem na DVD se ne pojavijo nove težave. Mogoče je težava le v hitrosti zapisovanja na DVD. Ta naj bo 1/2 od max hitrosti, ki piše na DVD mediju. Mogoče pomaga. LP
Kr neki
StratOS ::
To bo problem dekodirnika na predvajalniku DVD (eksterne enote oz. hišni kino), ki ni zmožen predvajati oz. obdelati takšno količino podatkov, če kupiš boljši DVD predvajalnik tu ni teh problemov.
Probaj, če je tvoj narejeni DVD res 'DVD kompatibilen'. Sam vem, da sem imel podobne težave.
Probaj, če je tvoj narejeni DVD res 'DVD kompatibilen'. Sam vem, da sem imel podobne težave.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konvert video (VHS) posnetka v DVD-Video formatOddelek: Pomoč in nasveti | 2254 (1917) | Robert |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20176 (7722) | dire |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5479 (4307) | m1h4 |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7555 (6703) | BadWolf |
» | Zajemanje videaOddelek: Zvok in slika | 1887 (1709) | Yossarian |