Forum » Elektrotehnika in elektronika » Evertone CD-3320 update?
Evertone CD-3320 update?
shorto ::
LP!
Torej zanima me če ima kdo zgoraj navedeni avtoradio. Deloval je 1 leto brezhibno takoj ko mu je potekla garancija je 2 dni za tem začel zezati, kar nek Error-13 se spomne in cel radio zašteka, odšteka šele ko ugasnem auto in mu zmanjka elektrike itd... Torej me zanima če je mogoče kak firmware update možen? Res se mi ga neda na servis nosit, ker me stane da ga vn uzamem in nazaj notri dam, kot običajno pri Evertone servisu (prvi servis na Brnčičevi) se bojim da bo zopet isto, to vse deluje, enako kot sem dobil za DVD predvajalec kateri ne predvaja DVDjov, torej brezeveze denar zapravljati da ga odnesem na servis ker vem da se nič nebo zgodilo.
Torej zanima me če ima kdo zgoraj navedeni avtoradio. Deloval je 1 leto brezhibno takoj ko mu je potekla garancija je 2 dni za tem začel zezati, kar nek Error-13 se spomne in cel radio zašteka, odšteka šele ko ugasnem auto in mu zmanjka elektrike itd... Torej me zanima če je mogoče kak firmware update možen? Res se mi ga neda na servis nosit, ker me stane da ga vn uzamem in nazaj notri dam, kot običajno pri Evertone servisu (prvi servis na Brnčičevi) se bojim da bo zopet isto, to vse deluje, enako kot sem dobil za DVD predvajalec kateri ne predvaja DVDjov, torej brezeveze denar zapravljati da ga odnesem na servis ker vem da se nič nebo zgodilo.
Azrael ::
Bojim se da kakšen firmware upgrade ni možen, vsaj v domači režiji ne.
So pa zelo dobro stempirali timing.
Sedaj sta dve možnosti: teorija zarote in ti ga bo servis "popravil" za naslednje programirano obdobje ali pa so kitajčki v radio nametali material ultra low kvalitete, kar je skoraj bolj verjetno.
So pa zelo dobro stempirali timing.
Sedaj sta dve možnosti: teorija zarote in ti ga bo servis "popravil" za naslednje programirano obdobje ali pa so kitajčki v radio nametali material ultra low kvalitete, kar je skoraj bolj verjetno.
Nekoč je bil Slo-tech.
shorto ::
Evertone tak vedno crkne takoj k garancije poteče so huj kt simobilovci :D. Hvala za odgovor bom vseeno na servisu vprašu če lahko dobim potem enak firmware CD mogoče pa ga moram "formatirat" na princip winsov pa bo spet dober za kako leto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toptime servisOddelek: Mobilne tehnologije | 4850 (2810) | papa962 |
» | Garancija zavrnitev TELERAY (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21204 (15914) | ziga1990 |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14187 (5499) | Jedi Master Yoda |
» | Kateri avtoradio?Oddelek: Na cesti | 6265 (4445) | Vikking |
» | Olympus c-730 se noče več vklopitOddelek: Pomoč in nasveti | 2301 (2078) | BlackHole |