Forum » Kaj kupiti » Kater joystick?
Kater joystick?
Fifty ::
Mene pa zanima kater joystick mi priporočate (predvsem za Flight Simulator X)?
Gledal sem ta dva :
Logitech Extreme 3D Pro
Logitech Force 3D Pro
Kakšna je sploh razlika med njima (razen v ceni)? Napišite, če mi priporočate kakšnega drugega.
Hvala
Gledal sem ta dva :
Logitech Extreme 3D Pro
Logitech Force 3D Pro
Kakšna je sploh razlika med njima (razen v ceni)? Napišite, če mi priporočate kakšnega drugega.
Hvala
jamiroq ::
sej je razlika ocitna. drazji ima force feedback, cenejsi ne.
oba sta ok, za (relativno) nezahtevno rabo, imo.
mogoce bi se za izkljucno civilno letenje odlocil za saitekov pro flight yoke ali ch flight sim yoke oz. ch eclipse yoke. vendar so to ze bolj high-end igracke s high-end ceno. pa tudi pri nas niso dobavljive (z mogoco izjemo saiteka).
oba sta ok, za (relativno) nezahtevno rabo, imo.
mogoce bi se za izkljucno civilno letenje odlocil za saitekov pro flight yoke ali ch flight sim yoke oz. ch eclipse yoke. vendar so to ze bolj high-end igracke s high-end ceno. pa tudi pri nas niso dobavljive (z mogoco izjemo saiteka).
suntrace1 ::
Za resne simulacije je mnogo bolje, če sta joystick in throttle deljena - Saitek X52 je dovolj ugoden in kakovosten, da ga lahko mirno priporočam.
Karaya 52 ::
Če bom še kdaj kupil joystick bom poleg vzel še pedali. Joystick s katerim lahko upravljaš rudder je neuporaben, če ni možno te funkcije fizično zakleniti. Drugače pa je force feedback bedarija. Vsi ki so kdaj leteli IL2 Sturmovik so to izklopili. Že tako je težko kaj zadeti...
jamiroq ::
> Če bom še kdaj kupil joystick bom poleg vzel še pedali.
pedala + trackir. ne gre vec brez enega in drugega :P.
> Vsi ki so kdaj leteli IL2 Sturmovik so to izklopili. Že tako je težko kaj zadeti...
zato ker ima il2 zanic sprogramiran ff ;>.
v condorju ali pa flight simulatorju je obcutek precej boljsi.
pedala + trackir. ne gre vec brez enega in drugega :P.
> Vsi ki so kdaj leteli IL2 Sturmovik so to izklopili. Že tako je težko kaj zadeti...
zato ker ima il2 zanic sprogramiran ff ;>.
v condorju ali pa flight simulatorju je obcutek precej boljsi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup igralne palice/JoystickaOddelek: Kaj kupiti | 1147 (1093) | opeter |
» | JoystickOddelek: Kaj kupiti | 2320 (1768) | nodrim |
» | Simulator letenja za darilo-nujno prosim za nasvetOddelek: Kaj kupiti | 4104 (3837) | merlin2 |
» | Kateri Joystick??? Pomoč!!Oddelek: Kaj kupiti | 2966 (2688) | frikihamster |
» | Kateri JOYSTICK?Oddelek: Kaj kupiti | 2471 (2284) | kurjač |