Forum » Pomoč in nasveti » Resetiranje winXP
Resetiranje winXP
SSkavt ::
Pozdravljeni!
Nalozil sem winXP in mi vcasih ob zagonu explorerja resetirajo racunalnik. Mislim, da je problem z mrezno kartico in glasbeno (Hercules Fortisimo) deljenje interuptov.
A mi lahko kdo pove kako se da funkcijo avtomaticnega dodeljevanja izklopiti (pa ne tisto na plati). Probal se tudi z menjavo pci slota (premaknil sem zvocno), pa ni nic pomagal.
Za odgovore se vam v naprej zahvaljujem.
Nalozil sem winXP in mi vcasih ob zagonu explorerja resetirajo racunalnik. Mislim, da je problem z mrezno kartico in glasbeno (Hercules Fortisimo) deljenje interuptov.
A mi lahko kdo pove kako se da funkcijo avtomaticnega dodeljevanja izklopiti (pa ne tisto na plati). Probal se tudi z menjavo pci slota (premaknil sem zvocno), pa ni nic pomagal.
Za odgovore se vam v naprej zahvaljujem.
servo ::
Sem imel enake probleme. Po mukotrpnih testih in iskanjih sem našel srčiko problema - če imam v plati 2 ali več modulov RAMa se to dogaja, če pa je samo eden pa ne...
torej če maš več ramov not probaj samo z enim
torej če maš več ramov not probaj samo z enim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nepodprt CPU na maticno, kaj se zgodi?Oddelek: Strojna oprema | 1083 (887) | Baxxxter |
» | računalnik teče, monitor je blank, kakor da ne sprejme signala problem!Oddelek: Strojna oprema | 1467 (1224) | pinc |
» | Tualatin mod dela!!!Oddelek: Navijanje | 2377 (1825) | GTi |
» | Pregled AMD ploščOddelek: Novice / Matične plošče | 2158 (2158) | AtaStrumf |
» | duronOddelek: Navijanje | 1644 (1210) | tec |