Forum » Strojna oprema » Servis za prenosnik (Asus a6t)
Servis za prenosnik (Asus a6t)
Smurf ::
Pokvaril se mi je prenosnik Asus a6t (sumim, da je šel procesor), seveda nekaj mesecov po izteku garancije :). Prenosnik je bil kupljen preko esvet-a, ki nima uradnega zastopnika. Tako sedaj iščem primeren servis, s katerim imate pozitivne izkušnje.
Kakšni predlogi mogoče?
Kakšni predlogi mogoče?
5er--> ::
Po mojem ni šel procesor, ker so ti kar trdoživi... to verjetno pomeni, da bo popravilo (pre)drago.
Smurf ::
Preden je računalnik popolnoma crknil (začel je delati počasi) sem zaznal povišano temperatura na procesorju (75 C), s tem da se je ventilator še zmeraj vrtel, čeprav sem mel občutek, da prepočasi. Mogoče je šla matična? V tem primeru bi bilo popravilo verjetno res predrago, ampak vseeno bi rad zvedel kaj je narobe :).
zee ::
Ce je maticna plosca, se pripravi na 500-600 EUR, kolikor stane nova maticna plosca.
Glede popravila, pa se ti splaca pisat na Acord 92 d.o.o. ali na Avtero, ki se ukvarjajo z uvozom.
Glede popravila, pa se ti splaca pisat na Acord 92 d.o.o. ali na Avtero, ki se ukvarjajo z uvozom.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev routerja-POMOC!Oddelek: Omrežja in internet | 3094 (2380) | care20 |
» | Kje kupiti tipko(rezervni del) za laptop.Oddelek: Kaj kupiti | 2492 (1812) | MegaTylMan |
» | me na servisu acord d.o.o zavajajo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4043 (3346) | kristjan26 |
» | Pomoč pri reklamaciji !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2677 (1957) | solatko |
» | Rezervni deli za EEE PC 701Oddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (1849) | Šimpanz |