Forum » Omrežja in internet » kaj kupiti za brezžično omrežje
kaj kupiti za brezžično omrežje
jonynho ::
Pozdravljeni!
Blizu gostilne kjer smo hoteli nabavit internet je e-točka katera ima dokaj dobro hitrost in dokaj dober signal do nas....
Hoteli bi imeti dva računalnika ki bi se v splet povezovala preko te e-točke... Jaz sem malce testiral siganl in je na strehi skoraj da poln in me zanima kaj vse moramo kupiti da bomo lahko imeli en računalnik v gostilni drugega pa v stanovanju antena pa bi bila zunaj na strehi.... Če ve kdo kje se da dobti taka antena in ruter bi vam bil hvaležen...
lp
Blizu gostilne kjer smo hoteli nabavit internet je e-točka katera ima dokaj dobro hitrost in dokaj dober signal do nas....
Hoteli bi imeti dva računalnika ki bi se v splet povezovala preko te e-točke... Jaz sem malce testiral siganl in je na strehi skoraj da poln in me zanima kaj vse moramo kupiti da bomo lahko imeli en računalnik v gostilni drugega pa v stanovanju antena pa bi bila zunaj na strehi.... Če ve kdo kje se da dobti taka antena in ruter bi vam bil hvaležen...
lp
Invictus ::
Kupi si USB wireless.
Če rabiš anteno, pa PCI (PCIe) kartico. Ampak mislim da bo prva rešitev zadosti.
LP I.
Če rabiš anteno, pa PCI (PCIe) kartico. Ampak mislim da bo prva rešitev zadosti.
LP I.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54GL in e-točka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7059 (6038) | ...:TOMI:... |
» | Routerji in razredi po APEK ???Oddelek: Omrežja in internet | 3758 (2714) | ThinMan |
» | E-točka - problem z dostopomOddelek: Omrežja in internet | 1892 (1654) | kumby |
» | Dostop do interneta preko routerja in e-tocke?Oddelek: Omrežja in internet | 2181 (1617) | kumby |
» | Delavnica izdelave Wireless antenOddelek: Novice / Kiberpipa | 8602 (6695) | VolkD |