Forum » Pomoč in nasveti » težava z torrent klijentom in firefoxom
težava z torrent klijentom in firefoxom
enzeneken ::
Pozdrav!
Imam naslednji problem. Med delovanjem torrent klienta (u-torrent, azureus- poskusil oboje), mi ne deluje povezava v firefoxu ali IE. Težava se je začela pojavlati ob zamenjavi internetnega ponudnika. Prestopil sem na Amis in imam trojček. Povezava je 10/1. Modem-ruter je SpeedTouch 780. Mislim, da je težava v ruterju ampak v nastavitvah ne najdem kakšnih nastavitev, razen vrat ki so pa odprta. Ima kdo kakšno idejo, ali problem celo pozna.
Imam naslednji problem. Med delovanjem torrent klienta (u-torrent, azureus- poskusil oboje), mi ne deluje povezava v firefoxu ali IE. Težava se je začela pojavlati ob zamenjavi internetnega ponudnika. Prestopil sem na Amis in imam trojček. Povezava je 10/1. Modem-ruter je SpeedTouch 780. Mislim, da je težava v ruterju ampak v nastavitvah ne najdem kakšnih nastavitev, razen vrat ki so pa odprta. Ima kdo kakšno idejo, ali problem celo pozna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7369 (6283) | acidos |
» | Težava: uTorrentOddelek: Pomoč in nasveti | 2760 (2507) | mihec23 |
» | packet lossOddelek: Omrežja in internet | 738 (477) | oracle89 |
» | Vprašanje - torrent in preobremenitev routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 3902 (3683) | OmegaBlue |
» | Linksys wrt54GL težave...Oddelek: Omrežja in internet | 2014 (2014) | jglavac |