» »

Tih & stabilen napajalnik

Tih & stabilen napajalnik

MTB ::

Iščem tih in stabilen napajalnik, 500-550W, cena nekje do 100-120€. Predlogi?

BuBBle.D ::

Glede na budget, si lahko privoščiš malo močnejši in kvalitetnejši napajalnik:
Npr. Tale: Corsair

Mimovrste je dokaj drag, ga boš drugje našel še ceneje.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BuBBle.D ()

Gledam nekaj komponent pri agt. Mogoče kaj solidnega iz njihove ponudbe, da bi naročil vse v isti trgovini?

Steinkauz ::

Jah povej budget...
Sestavljeno neki na hitrco glede na napajalnik...
Žal je izbira napajalnikov pr agt bolj boga.

Han ::

525 W Enermax MODU82+

@Han
Tega enermax-a ne vidim po naših trgovinah.

@Steinkauz
Na voljo je 100-110€.

barakus ::

Predlagam, da si ogledaš to stran

Han ::

@MTB: v ceniku ga ima Elektronika.si. Jaz sem ga rajši nabavil v avstrijski Pelugi, kjer je cenejši.

M-XXXX ::

LC 850W

tilinho20 ::

SAm ti priporočam LC POWER Arkangel 850W.

Samson ::

850 Arkangel pa jaz ne priporocam ravno. Thermalthake Thoughpower 850w je dejansko isti napajalnik, vendar preimenovan. Kupljen in do danes se nobene masine ni drzal stabilno. Celo stare P4 masine ne. Na c2d platformi ni bil zmozen niti zanat masino niti do posta. Me je razkurilo in sem kupil Corsair 620w zadevo. Presenetila me je tisina in stabilnost, tako da predlagam slednjega. Pa se link:
http://www.elektronika.si/product_info....
Drugace pa malce preberi review-e. Zelo dobro ocenjen napajalnik, vsaj pol leta nazaj oz. malce vec mogoce. Verjetno so se boljsi, vendar za ta denar ti ga toplo priporocam.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

tropinovec ::

Sem imel manj kot leto dni Corsaira 750W in se mi je pričel PC pred enim mesecem venomer znova resetirat. Kriv je bil napajalnik (so potrdili tudi na servisu Ditech v Grazu!), zato sem sedaj nabavil "zloglasni" LC-jev Arkangel 850W in zadeva špila. (4870x2, q6600/ navit na 3200 mhz, 1x velociraptor 300GB , 1x Seagate 1TB disk, 4GB RAM, Creative X-FI Titanium ...) Sicer pa sem dolga leta nazaj imel LC-jeve napajalnike in ni bilo problema.

:D

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

850 Arkangel pa jaz ne priporocam ravno. Thermalthake Thoughpower 850w je dejansko isti napajalnik, vendar preimenovan. Kupljen in do danes se nobene masine ni drzal stabilno. Celo stare P4 masine ne. Na c2d platformi ni bil zmozen niti zanat masino niti do posta. Me je razkurilo in sem kupil Corsair 620w zadevo. Presenetila me je tisina in stabilnost, tako da predlagam slednjega. Pa se link:
http://www.elektronika.si/product_info....
Drugace pa malce preberi review-e. Zelo dobro ocenjen napajalnik, vsaj pol leta nazaj oz. malce vec mogoce. Verjetno so se boljsi, vendar za ta denar ti ga toplo priporocam.

Iz ene slabe izkušnje ne moreš potegnit zaključek, lahko pa iz tisoče dobrih...

Samson ::

Corsair 620HX je dejansko napajalnik izdelovalca Seasonic ki slovi po dobrem, medtem ko je 750w corsair izdelan pri drugem proizvajalcu. Ne vem katerem na zalost, vem samo da so tri crke v imenu. Kot vemo corsair ne izdeluje napajalnikov.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Macketina ::

Za Corsair 620HX so ga pohvalili na SPR:
http://www.silentpcreview.com/article69...

barakus ::

Jap, tistega spiska se drži in nimaš kaj zgrešit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dovolj močn napajalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
262367 (1864) sakkra
»

radeon 4870 & corsair 520W modular

Oddelek: Pomoč in nasveti
341572 (1188) OZZY
»