Forum » Programiranje » Dodajanje Google Analytics na index.asp
Dodajanje Google Analytics na index.asp
xsenon ::
Pozdravljeni,
rad bi na spletno stran, ki je napisana v asp -ju dodal google analytics. zanima me ali je kakšen drugačen postopek za dodajanje analitycs kode ali isto kot pri index.html.
LP
rad bi na spletno stran, ki je napisana v asp -ju dodal google analytics. zanima me ali je kakšen drugačen postopek za dodajanje analitycs kode ali isto kot pri index.html.
LP
Tody ::
ja? Stem da ti bo analitik samo to stran štel... Ponavadi se da v kak header ali footer zadevo...
xsenon ::
ja sej to me niti ne moti ker je itaq to prva stran sajta in to mi je povsem dovolj, samo nisem bil ziher, če se zadeva izvede isto kot pri ostalih straneh, ker sem včerja dodal zadevo na stran in mi še vedno kaže da se na strani ne izvaja sledljivost ker ne najde kode. Koliko časa to ponavadi traja, da se zadeva zgodi?
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektronska cigareta - varnost uporabe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41282 (11044) | BCSman |
» | Začenja se revizija kode OpenSSLOddelek: Novice / Varnost | 12801 (8762) | Poldi112 |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33938 (7769) | copkacopi |
» | jquery pomoč - nujnoOddelek: Izdelava spletišč | 860 (756) | uporabniik |
» | problem z linuxom (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4350 (3642) | vejnovic |